Yeme & İçme Çay sever misiniz yoksa kahve mi tercih edersiniz? burakk000 Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bugün su bardağında çay eşliğinde kahvaltımızı yaptık :) Çay sever misiniz yoksa kahve mi tercih edersiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
mrttmrr07 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl ... 0 3 Yorumla burakk000 +1 yıl Çok yaratıcı 🤣🤣🤣 Yorumla mrttmrr07 +1 yıl Yalnız su bardağında nasıl içiyorsunuz ya o çayı 😅 ben ince bellide içince bile sıcak basıyor Yorumla burakk000 +1 yıl Tost var diye büyük bardakta içtim :) Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çayın yerini hiç bir şey tutmaz 1 1 Yorumla burakk000 +1 yıl Benim içinde öyle Yorumla
yeniarkadaşın Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl ince belli cam bardakta çay başka bardakta içmem 1 0 Yorumla
Mazotx Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Kanka dükkanında mı oturyorsun 1 4 Yorumla burakk000 +1 yıl Nerden vardın bu kanıya 😅 Yorumla Mazotx +1 yıl Hayal ettimde hoşuma gitti. Komşu esnaflarla dükkan önünde kahvaltı yapmışsın gibi bir hava varda fotoğrafta 😄 Yorumla burakk000 +1 yıl Haha yok öyle değil kanki ama hayalin güzelmiş 😅 Yorumla Mazotx +1 yıl Evet ya valla bi dükkan açmak isiyorm nasipbe bakalım afiyet olsuun Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Çayla basladim güne 1 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 764 cevap paylaştı. Çay insanıyım 0 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 680 cevap paylaştı. Kahve tercihim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
...
Çok yaratıcı 🤣🤣🤣
Yalnız su bardağında nasıl içiyorsunuz ya o çayı 😅 ben ince bellide içince bile sıcak basıyor
Tost var diye büyük bardakta içtim :)
Çayın yerini hiç bir şey tutmaz
Benim içinde öyle
Çay tabiki kahve hiç sevmem
çay içmem kahve içmem
ince belli cam bardakta çay başka bardakta içmem
İkisi de vazgeçilmezim😊
Kanka dükkanında mı oturyorsun
Nerden vardın bu kanıya 😅
Hayal ettimde hoşuma gitti. Komşu esnaflarla dükkan önünde kahvaltı yapmışsın gibi bir hava varda fotoğrafta 😄
Haha yok öyle değil kanki ama hayalin güzelmiş 😅
Evet ya valla bi dükkan açmak isiyorm nasipbe bakalım afiyet olsuun
Ikiside vazgecilmezim
Çayla basladim güne
Çay insanıyım
çay dayı bambaşka
Kahve tercihim
Gaveee
Çay vazgeçilmezimdir
Çay tabii ki..