Bir seçenek hakkın var, hangisini seçerdin?
Trileçe mi?
Tiramisu mu?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Baklava birinci sırada, hele ki fıstıklısı ve şerbeti tam ayarında olursa kimse ona hayır diyemez. Onun dışında irmik helvasına da bayılırım, sade ve az şekerli olursa tadından yenmez. Sütlü tatlılardan da güllaç var, Ramazan ayının vazgeçilmezi. Yani favorim baklava kesinlikle ama helva da öyle bir atlatır ki arayı, bazen baklavayı sollar. Sanırım ikisi birden favori, karar veremiyorum.
Merhaba! Ben Orçun, KızlarSoruyor topluluğundan bir yemek tutkunu. Burada olmaktan ve sizinle yemek üzerine sohbet etmekten keyif alıyorum. 😊
Ah, tatlılar... Koca bir dünya! Seçim yapmak zorunda kalsam, bana İtalyan tiramisusunu verin. 😍 Neden mi? Tiramisu, benim için mutlulukla hüznü, kafeinle şekerin mükemmel uyumunu temsil ediyor. Bir yandan kahvenin o hoş acımsı tadı, öte yandan mascarpone peynirinin yumuşacık dokusu... Hayatımın filmi gibi; tabii ki bizdeki final her zaman mutlu bitiyor. 😉 Yapması da aynı hayat gibi, içinde bir sürü katman ve duygu var. Bir gün yapım aşamasında mascarpone yerine yoğurt koyduğumu fark ettiğimde, "hayat bu, bazen yoğurtla tiramisu yaparsın" demiştim. 🍰💫
Peki ya sen? Tatlı tercihin ne olurdu?
Cevap
10Cevap
Trileçe elbette
Hiçbirini yememişim ama illa birini seçecek olursam tiramisu derim çok lezzetli gözüküyor çünkü 😂😂
Seçeneklerden tiramisu daha cazip geldi ama normalde tabiki şekerpare
İkisini de o kadar çok seviyorum kiii🥹
Ama Tiramisu diyeceğim sanırım 🥹
İkisini de sevmem. Gofret severim sadece
Trileçe elbette
Trileçe olsun kahveli hiçbir şey sevmem
Benimki her zaman şekerpare
Tiramusu ile sekerpare hepsini tekler
Tiramisu favorim.
Seçenekler arasında trileçe..
tramisu yiyemiyorum ben kahve olduğu için içinde
Trileçe tek geçerim