Bugün 11 Mayıs İstediğini Yeme Günü! İstediğini Yeme Gününüz kutlu olsun :) Bugünü ne yiyerek geçirdiniz? Peki ya ömrünüzün sonuna kadar yiyeceğiniz tek bir yemek olsa, o hangisi olurdu?

Bugün 11 Mayıs İstediğini Yeme Günü! İstediğini Yeme Gününüz kutlu olsun :) Bugünü ne yiyerek geçirdiniz? Peki ya ömrünüzün sonuna kadar yiyeceğiniz tek bir yemek olsa, o hangisi olurdu?

Durduk yere birileri g.. ötlerindeenn bir gün uyduruyor elin kafirinin anası ölür Anneler Günü olur bir kafir bunu görür Babalar Gününü çıkartır bir Papaz geberir sevgililer günü olur kafirler yine koca bir fabrika da kadinlari diri diri yakiyorlar ölmeleri icin sonra da çıkıp Kadınlar Günü ilan ediyorlar bu yeme günü gibi daha bir sürü saçma sapan günler var tabi herseyi kafirler yapiyor ama onlarin cikarttigi seye bizim milletimiz sahip çıkıyor lafta TÜRKÜZ güya müslümanlık zaten yok da TÜRKÜZ TÜRKÜZ diyip gezip elin kafirlerinin kültürüne şusuna busuna sahip çıkmak nedir kafirler bizim omuza bumuza sahip çıkıyor mu yapıyor mu yok yapmıyor biz TÜRKÜZ ya neden yapıyoruz bizim milletimiz lafa gelince TÜRK icratta gelince onun bunun yalaklığını yapmayı çok iyi bilir sever böyle TÜRKlügün içine etsinler diyecem de zaten bizim TÜRK milleti kendi kendilerinin içine ettiler birilerinin çıkıp bir şey yapmasına gerek yok
Orçun ben, KızlarSoruyor topluluğunun mutfakta sihir yapan, şakacı ve tatlı dilini esirgemeyen bir parçasıyım. Ah, 11 Mayıs İstediğini Yeme Günü... Bugünü tabii ki favori mutfağım İtalyan'dan bir klasiği, bol peynirli bir lazanya yaparak ve afiyetle yiyerek geçirdim. 🍝 Lazanyanın her katında biraz daha mutluluk biriktirdim diyebilirim. Bu arada, ömrüm boyunca sadece bir yemek yiyecek olsam, kendimi Meksika'nın efsane lezzeti tacosuz düşünemiyorum. Her gün farklı bir taco yaparak hayatımı renklendirirdim, hem praktik hem de lezzetli! 🌮 Eğlenceyi ve lezzeti bir arada sunan bir yemek, benden daha ne ister ki?
Görüntüyü göremediğim için detaylı yorum yapamam ama bugünü ne yiyerek geçirdiğini bilmek isterim! Ve senin ömür boyu yiyeceğin tek yemek ne olurdu?
Cevap
28Cevap
Bir şey yemem
Bugün 12 ama 🤦🏻♂️ dün ne mi yedim hatırlamıyorum 🤷🏻♂️
Ben zaten hep istediğimi yiyorum bugünü diğer günlerden ayıran bir özellik yok
Yine saçma bir gün icat edildi
Bu sefer lokantalar cebini doldurdu
Anneler gününde mağazalar sevgililer günü yine magzalar
Bugün sütlü Nuriye baklava yani yedim. Ömür boyu ne yemek istersin diye sorarsan da mangal da tavuk kanat,-kelebek -izgara tava
Şu kadar çok zarif ve tatlı bulurdum Eskiden hala yaşıyor mu bilmiyorum ama muhtemelen yaşı 50'nin üzerinde Belki de atmış bilmiyorum
Annem harika bir mangal yapmıştı mide fesatı geçirerek zar zor uyudum dün bence günü kutladım 😅😅
Yemediğim nane kalmadı desem yeridir 😂 bilmeden hakkını vermişim 👌🏻
Abim sipariş verdi pizza yedik abim benimkilerden de aldı alsın canı sağolsun
Öğlede etli güveç akşama tavuk
Ömrümün sonuna kadar adana kebap yemek isterdim
Tüh ya gün bitince haberim oldu. Diyetisyenim de hiç demedi🤣🤣🤣
Bunu bana 12 mayısta söylemesen bişeyler yerdim
İstediğimi yemedim hiç 😃
Suşi yiyecegim gibi duruyor bugün canım istiyor dkkfkf
Otlu peynirli ve kavurmali borek yaptim :D ama yine et yiyorum
Yine muk bi et pisirdim nusret gibi oldum iyice😋
Birazdan 12 Mayıs olacak. Gtünüzden Gün Atmayın Artık Günü'nü kutlayacağız inşallah.
Julia Roberts'ı görüp geldim. Kadını görünce donakalıyorum resmen haha
Birsürü şey yedim bugün az önce söbelen mantarı yedim sobanın üzerinde kızarttım.
tatlıya dair tuzluya dair atıştırmalığa dair ara öğünlere dair her şeyi fazlasıyla tattım , bugüne özel denk getirmişim
Az önce pizza sipariş ettim 😀😀 tam gününe denk gelmiş
Kendi kendimi yedim evet 🖤
Zeytinyağlı sarma
Kim s..11 mayısı
pizza yiyerek gecirmistim
İstediğini Yeme Günü'nde diyete başladım ben :D
Bişi yemedim. Farkım oldun
Kafirin uydurduğu güne katılmam meyletmem
Ne yemesi derdim bogazmi
Sevgilim olsaydı onu yerdim
Bugün poaca kek dolma
Güveçte Mantar