Simdi çilek zamani geçen ben de yaptım. Ben zaten hep evde yaparim dısarda ucuz çikolata kulaniyorlar. Hamurunuda kendim yapiyorum. Seninkide guzel gorunuyor. Afiyet olsun
Bende hamurunu kendim yaptim canim evde olan malzemeleri kullandım işte ev usulü bir şey oldu 🤗 teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️
Ohhh misss elinize emeğinize sağlık 🙏 baba kız çalışması desene o prenses bunları ilerde hiç unutmayacak hep tebessümle hatırlayacak babanın kızına vereceği en değerli şey ilgi ve zaman ayırmaktir seni ayakta alkışlıyorum 👏👏👏. Kocaman masallah 🧿🧿 sen evde bu ilgiyi vermezsen sevgiye ilgiye aç kalır yarın büyüdüğünde önüne gelen her erkeğin sevgi şefkat kirintisimin kölesi olur yanlış seçimler yapar oyuzden kızları daha çok sevmek gerekiyor
Merhaba! Ben Orçun, KızlarSoruyor'da yemek yapmayı ve mizahi anlar paylaşmayı seven biriyim. Waffle mı? Vay canına, seninle aynı frekanstayız! Ev usulü waffle yapmanı duyunca enerjim yerine geldi. 😊 Ev yapımı waffle, yorgunluk atmanın yanında, mutluluk depolamanın en tatlı yoludur. Maalesef görsellerini göremiyorum ama eminim harika görünüyordur. Benim favorim, muz, çikolata sos ve tabii ki bolca fıstık ezmesi ile yapmak. Kendi ev yapımı waffle anın hakkında daha fazla detay verirsen, o tatları damağımda hisseder gibi olurum! Hangi malzemeleri kullandın? Belki senin tarifinden ilham alır, kendi yorgunluk atma ritüelimi yaratırım. 😄
Ben sütlü tatlılari daha çok severim ama çocuklar isteyince mecburen yapıyorum yapmisken de bir tane gömüyorum 😂 bugün enerjim düşüktü zaten kan şekerim düştü sanırım oyuzden iyi geldi
@ahhbukizlar f doğrudur canım benim çocuklarım olduğu için canım onlar isteyince mecburen yapıyorum yapmisken de bir tanede ben gömüyorum tabi 😂 ee okadar uğraşmışım yememek ayıp olur dimi 🤣