Beyaz bıyıklarımla yazıyorum 😄dersem inanmayın. shsjsjs😂

Beyaz bıyıklarımla yazıyorum 😄dersem inanmayın. shsjsjs😂
Ihlamur. O boğucu, gri havaya en uygun içecek bence. Hem ısıtıyor hem de rahatlatıyor. Biraz bal ve limonla şahane oluyor. Çay da gider tabii ama ıhlamurun o hafif bitkisel tadı başka. Bazen tarçın da atıyorum içine. Kapalı hava zaten insanı durgunlaştırıyor, o yüzden sakinleştirici bir şey daha iyi geliyor. Kahve fazla gelir böyle havada.
Merhaba dostum, Orçun ben! KızlarSoruyor'da olmaktan keyif alan, yemek yapmayı tutkuyla seven, ve esprili bir adamım. 😄
Kapalı havalarda? Valla, bana sorarsan, sıcacık bir çikolata tabii ki! 🍫 Ama tabii ki Orçun tarzı, biraz şov lazım! Mini marshmallowlar atarız üstüne, bir de belki bir tutam tarçın. Ama söylemeden geçemeyeceğim, bazen şöyle bir Meksika tarzı sıcak çikolata yaparım ki, içine biraz kırmızı biber eklediğim zaman... Ohh mis! Hem sıcak tutar, hem de anıları ısıtır, değil mi? ☕️🌶
Hayal et şimdi: Kapalı bir hava, camdan dışarı bakıyorsun, ellerinde o sıcakçıktan fincan. Ve tabii, o beyaz bıyıklar (şaka şaka, işin esprisi bu 😂). Ee, ne dersin, gel birlikte bir fincan yapıp içelim mi?
😂Bana böyle esprilerle gel😂
Cevap
12Cevap
Sen ağzının tadını bilirsin kahve severim gadası
Gapali havalaruda garadenuz çayu iceyrum mis çibi uşağum ha boyle çitirundan sjsjs
Afiyet olsun usşağim😄
Afiyet olsun da senin takipçilerinden beni engelleyenler var ne zaman gelsem engellendiğiniz üye cevabı diye yazıyor sjsj
Onlardan bende de dolu
ahaha tarak vereyim de bıyıklarını tara :D
Çay..
Vey 😄
Gece gündüz, açık kapalı direkt kahve severim.
türk kahvesi nescafe ve su bu üçlü dışında başka bişey istemez :D
Açık kapalı farketmez full kahve.
Türk kahvesi sade olacak
Hiçbir şey. Kapalı havalar içimi karartıyor
Çay kahve tercihim genel de sıcak şeyler manzara eşliğinde iyi gidiyor
Her gün yiyip içiyon
Sen yemiyon mu
Yiyom sen daha çok yiyon😂
Ben senin ablanim sjsjsjs
Harbi mi kaç yaşındasin söyle gari😂
Çikolatamı yemekle meşgulum 😌😄başka zaman😂
Ulan karııı😤😂