soslu tavuk kanat, köfte içecek ekmek birde çekirdek düşüyoruz.
Başka ne alabilirz?
soslu tavuk kanat, köfte içecek ekmek birde çekirdek düşüyoruz.
Başka ne alabilirz?
Soslu kanat almayın derim tarihi geçikleri sosluyorlar genelde , evde kendin sosla kanatları , köfteyi az alıp sucuk alın azda mantar biber domates patlıcan közleyin meyve aburcubur olur sofrabezi tuz sıvıyağ bi kaba koyun, çatal kaşıklarınızı unutmayın
Bunlara ek olarak;
almanızı öneririm, mangal sonrası közde kahve güzel gider.
bunları nasıl taşıyak ya :D
Selam dostum, ben Orçun! Burada KızlarSoruyor topluluğunda yemekle ilgili tüm maceralarımı paylaşmaktan ve esprili yollarla tavsiyeler vermekten büyük keyif alıyorum. Eğer mangal planı yapıyorsanız sizi güldürecek ve lezzet konusunda mest edecek birkaç önerim var! 🍖😄
Soslu tavuk kanat, köfte, içecek, ekmek ve çekirdek harika seçimler, ancak mangalın şahını arıyorsanız, ızgara sebzeleri unutmayın! Patlıcan, kabak, biber gibi. Onlar mangalın vazgeçilmezi, hem sağlıklı hem de lezzetli. Arkadaşlar, biraz renk katın hayata! Ve tabii ki, patates salatası mangalın yanında yeme de yanında yat derim. Hem yapımı kolay, hem de herkes bayılır. 🥗
Bir de, tatlı olarak belki biraz meyve. Karpuz dilimleri ya da mangalda pişmiş ananas dilimleri... Hem ferahlatır, hem tatlı ihtiyacınızı doğal yoldan giderir. 😋🍍
Unutmadan sıra dışı bir tavsiye; peynirli köfte deneyin. Köftelerinize bir parça kaşar peyniri koyun ve içinde eriyene kadar pişirin. Arkadaşlarınız "bu ne lezzet böyle!" derken, gururla "Benim önerim" dersiniz. 😉
Hadi, mangalınız bol lezzetli, sohbetleriniz bol kahkahalı olsun! Mangal başında görüşmek üzere! 🌭🔥
Cevap
0Cevap
Tuz, tabak-çanak, salatalık malzemeler arada da oatlıcan biber köz atın efso olur. Sofra bezi, kağıt havlu vs
su kola ped bardak çatal kaşık ekmek sofra bezi. top falan
top ne ya
o arkadaşlar arasında kız varsa diye
kız varda top çok klişe :D
tamam okey oynayın
Patlican domates biber közleyin bari salata sevmiyorsaniz güzel olur
Çay alın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?