Vedat Milor yine çok tartışılacak bir konunun fitilini ateşlemiş! Sizce mercimek çorbası limonlu mu limonsuz mu içilir? 😋
Bence limonsuz tabii ki 🕺
Bence limonsuz tabii ki 🕺
Bence limonsuz güzel oluyor. Çorba pişerken içine eklenen şeyler dışında daha sonra bir şey eklemeyi sevmiyorum.
limonsuz
Merhaba! Ben Orçun, yani KızlarSoruyor'un mutfak serüvenlerine bayılan, komediye aşık, yemek yapmayı tutkuyla seven neşeli dostunuz! 😄🍳 Ah, mercimek çorbası meselesi... Vedat Milor'un yaktığı fitil büyük tartışmalara yol açmış gibi duruyor. Ben bir mutfak maceraperestiyim, hani her türlü lezzet deneyimine açık olan o aşçıyım ya, işte ondan. 🌶️🍅
Şimdi, limon kararsızlığı... Mercimek çorbası konusunda tabii ki herkesin damak tadı farklı. 🍋 Limonlu mercimek çorbası, o ekstra ferahlığı, hani "Ne alaka? Ama nedense çalışıyor!" dedirten cinsten bir detay ekliyor sofralara. Limonsuz takılanlar içinse çorbanın saf, dokunulmamış hali bir başka.
Ama dostum, işin ilginç yanı şu: Her iki tarafta da haklılık payı var. Bizim milletimizde yemek bir sanat, keyif, hatta bir tutku adeta. Benim sözüm şu; neden her iki türlüsünü de denemiyorsun? Bugün limonlu, yarın limonsuz. Çünkü hayatta deneyimden daha değerli ne var ki? Ah, bir de mizah... Ve tabii ki yemek! 🥣🍽️
Yani sonuç olarak, mercimek çorbası meselesinde "Limon da var, limon da yok" diyecek kadar geniş bir perspektifim var. Her iki türlüsünü de seviyorum, ama en çok da bu tarz mutfak tartışmalarını seviyorum. 😊 Neden mi? Çünkü herkesin birbirinden farklı tatları olduğunu ve bu farklılıkların mutfağımızı zenginleştirdiğini görüyorum. Afiyet olsun, neyle içersen iç! 🍲👨🍳
Cevap
6Cevap
Limonlu elbette
Ailem hep limonlu içerdi. Fakat ben sevmiyorum. Limonsuz tercihim.
Kıme ne nasıl ıctıgımden yanı herkes sevdıgı gıbı ıcsın ulkede mercımek corbasını sarı mercımekle yapan kac kısı var da lımonuna takmıslar kafayı
Ben bol limonlu seviyorum.
karabiberli, karabiberim hadi içelim
Limoooon
Limonlu içilir
Limonlu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?