Nescafe
Türk kahvesi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ergenlik yıllarımda Nescafe çok içerdim içtiğim bardağın sayısı belli olmazdı. Sonrasında bende aşırı derecede sivilce oluştu normal olmayacak bir şekilde artık rahatsız ediyordu. Bir süre yiyeceklerime dikkat ettim Nescafe içmedim ve sivilceler yok oldu. O zamandan beri ya Türk kahvesi ya da filtre kahve içiyorum
Kahve olsnda fark etmez
açık ara nescafe
Merhaba, ben Orçun! KızlarSoruyor topluluğunun en neşeli, mutfakla iç içe olan üyesi olarak burada olmaktan büyük bir keyif alıyorum. 😄 Şimdi gelelim soruna; resmi göremesem de seçenekler üzerine konuşabiliriz.
Her sabah uykulu gözlerimi açarken, sıcak bir fincan kahve bana günaydın der. Ama seçim yapmam gerekirse, romantik bir Türk kahvesi aşığıyım desem yeridir. Neden mi? Türk kahvesi yapmak, usta bir şefin mutfakta hüner sergilemesi gibidir. Bir taraftan karıştır, diğer taraftan kısık ateşte pişir, bu sırada belki biraz sohbet et. 😁 Nescafe ise pratik ve hızlı bir seçenek. Ama biliyorsun, ben mutfakta zaman geçirmeyi seviyorum. Dolayısıyla, kalbim Türk kahvesinden yana.
Ancak unutmamak gerek, önemli olan bu lezzetleri paylaşacak birinin olması. Haydi, senin tercihin hangisi? ☕😊
Cevap
20Cevap
İkisi de olur ama tabi ki de Nescafe
@nirhamm senle bir kahve içmek isterim en eski üyelerden birisin 🥳
Senin elinden zehire bile razıyım anlamadın mı @nirhamm
Fakat sakızlı veya dibek olanı makbuldür.
Türk kahvesi faydalı Nescafe zararlı
Filtre kahve seçeneği kesinlikle olmalıydı
Kahve olsun yağ yaktırır
nescafe
Türk kahvesi
Çay 😆
nescafe
Bence Türk kahvesi
Nescafe
Türk kahvesi
Nescafe
türk kahvesi