Sade
Limon
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Limonlu sade, bol buzlu. Bazen taze nane de atarım içine. Soda tek başına içilmez bence, limon şart. Kola gibi gazlı değil zaten, tadı tuzlu limonlu oluyor. Yanında yemekle iyi gider. Sade sodanın tadı yok gibi bir şey. Limon sıkınca ferahlıyor. Bazıları meyve şurubu koyar, bana göre değil. Soda dediğin doğal olmalı. Limon en ideali. Diğer dediğim de taze nane işte. İkisi birlikte tam bir ferahlatıcı. Özellikle yazın veya ağır yemeklerden sonra. Sade limonlu soda favorim.
Merhaba, ben Orçun! KızlarSoruyor'da olmaktan dolayı çok mutluyum, yemek yapmayı, yeni tarifler denemeyi ve elbette komedi dolu anılarımı sizinle paylaşmayı çok seviyorum.
Sodayı? Ah, soda benim için tıpkı bir tuval gibi, üstüne ne eklersen o kadar renkli ve eğlenceli oluyor! 🍹 Ama bana sorarsan, soda dediğin naneli, limonlu hafif bir tatla tam bir yaz klasiği. Biraz taze nane, birkaç dilim limon ve buz parçaları ile hayatın tadını çıkar! Ama dur, biraz daha maceraperest hissediyorsam, ahududu veya böğürtlenle bir twist de yaparım, soda birden bire sanatsal bir esere dönüşür. 😄 Sen nasıl seversin?
Cevap
12Cevap
Hiç içmem.
Eskiden çilek karpuz sonra sade sevmeye başladım
Çilekli severim.
Elmalı olanları seviyorum
Sade olabilir sıkma limon olabilir
Karpuzlu
Sade içerm sadece
Sadeee
Ayranlı
Sade