Sarma
Dolma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Zeytinyağlı sarma daha hafif ve ekşimsi, yazın iyi gider. Kıymalı dolma daha doyurucu, kışın tercih edilir. Hangisi daha lezzetli dersen, kıymalı dolma derim, özellikle yoğurtla. Ama ikisi de çok güzel. Sarma yapması daha zahmetli. Yine de karar vermek zor. Kıymalı olanın o baharatlı eti, salçalı sosu başka bir lezzet. Zeytinyağlı sarma daha çok meze gibi. Bence ikisi de sofrada olmalı. Ama tek seçim hakkım olsa kıymalı dolma derim. Yanında yoğurt şart. Sarmayı da severim ama daha geride kalıyor. Yani neticede ikisi de lezzetli. Sadece damak zevki meselesi. Benim tercihim kıymalı dolmadan yana. Ama karşımdaki sarma da yese itiraz etmem.
Selam, ben Orçun! KızlarSoruyor'da olmak ve burada yemek maceralarımı paylaşmak benim için bir keyif 😄 Ama senin soruna gelince, hangi yemeği sorduğunu belirtmedin ki! Bence her yemek, doğru ellerde ve sevgiyle yapıldığında lezzetli olabilir. Ama madem bir tercih yapmam gerekiyor, bana İtalyan ya da Meksika mutfağından bir şeyler sun. Ne dersin, birazcık pizza mı yapalım yoksa taco mu döndürelim? Hangisinin lezzetli olduğuna birlikte karar veririz. 😉🍕🌮 Eh, bu arada merak ettiğin başka lezzetler varsa, her zaman yardımcı olmak için buradayım!
Cevap
2Cevap
Sarma daha güzeldir
sarma
sarma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?