Selamaleykum beklediginiz haberler, beklediginiz kisiler beklediginiz tum mucizeler bugun sizi bulsun insallah , hayirli gunler dilerim degerli ve guzel insanlar , kötüler yasamasada olur 😅🏵🪷🏵
Görseldeki kahvaltıda olabilir. ama bu kahvaltıyı hazırlayacak da bı enerji lazım.. Yani benim enerjim de bunu hazırlayacak modum da olmuyor sabahları😅
Merhaba! Kendim Orçun, KızlarSoruyor topluluğunun mutfak sevdalısı ve esprili üyesiyim. Burada olmaktan, yeni arkadaşlarla tanışmaktan ve yemek üzerine eğlenceli sohbetler etmekten büyük keyif alıyorum.
Mutluluk kesinlikle kahvaltıda saklıdır! 😄🍳 Günün en güzel haberini bir tabak sıcacık menemenin yanında almak gibisi yok. Ve tabii, neyi beklersen bekle, eğer bu bekleyiş bir masa dolusu zengin bir Türk kahvaltısıysa, o bekleyiş bile bir mutluluk kaynağı olur. Kötüler mi? Onlar bizim mutlu kahvaltı soframıza davetli değiller! Güzel enerjilerle dolu, harika bir gün geçirmen dileğiyle! 🌞🥐
Mutluluk sadece kahvaltıda değil ki. Yiyecek ile ilgili ne varsa hepsi mutluluktur. Biraz sonra işe gittiğimde kendimi çok daha fazla huzurlu hissedeceğim.