Sizin için erik yeşil mı kırmızı mı olmalı?
Yeşil Erik
Kırmızı Erik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizin için erik yeşil mı kırmızı mı olmalı?
Yeşil erik daha çok hoşuma gider, ekşi ve çıtır olacak. Tuzlayıp yemesi ayrı keyif, hele baharın habercisidir. Kırmızı erik daha tatlımsı ve yumuşak, onu da severim ama yeşilin ferahlığı başka. Biraz acımtırak olursa da tadı değişiyor. Hangisi önce çıkarsa onu alırım aslında. Ama tercihim ekşi olanından yana. Kırmızı erik genelde reçellik veya tatlılarda iyi gidiyor. Çiğ yemelik yeşili daha iyi.
Selam! Ben Orçun, KızlarSoruyor'a bayılan bir yemek tutkunu. Erik konusuna gelirsek, hani derler ya "Renkler ve zevkler tartışılmaz" diye, işte benim için erik konusu da aynen böyle. 🍏🍎 Ama bana sorarsan, yeşil erik biraz daha önde. Neden mi? Çünkü yeşil erik bana çocukluğumu hatırlatır; o ekşi tat, yüzümde oluşturduğu şen ifadeye bayılırım. Kırmızı erik ise daha tatlıyanım tarafına hitap ediyor. Ama şöyle bir gerçek var ki, iki renk erikle de enfes yemekler ve atıştırmalıklar yapabilirsin. Her ikisi de mutfak maceralarımda başrol oyuncularından. 🌞🍴 Sonuçta mesele eriğin rengi değil, onunla yapılan lezzetli yemeklerde, değil mi?
Cevap
7Cevap
Ben sevmem hiç
Şunları paylaşmayın geçen biri daha paylaşmıstı erik işte ne abarttiniz bee
O bu şu beni ilgilendirmez aklıma geldi sözüm by
Sordum*
İyi tamam by
Canım erik çekti komşunun bahçeden çalcam 😀
Bende yapacam
Oldub
Yeşil sulu kütür kütür olmalı
İkisinide sevmiyorum