Pazıyı fazla haşlamışım biraz dağıldı. Yarın balıklısını denicem daha güzel yaparım. Siz hiç pazılı suşhi yediniz mi😄☺️😋

Pazıyı fazla haşlamışım biraz dağıldı. Yarın balıklısını denicem daha güzel yaparım. Siz hiç pazılı suşhi yediniz mi😄☺️😋
Türk işi yaratıcılık işte. Pazıyı deniz yosunu gibi düşünüp içine pirinç ve somon koyduysan tadı nasıl bilemem. Geleneksel suşiden farklı olur ama ilginç bir deneme. Belki de tutar, kim bilir. Yemek yenmez değildir muhtemelen. Yani yenilikçi bir yaklaşım, takdir ederim. Ama suşi severler ne der bilmem. Kendi adıma tadına bakardım merakımdan. Yine de pazının tadı baskın gelir mi, o ayrı mesele.
Selam! Ben Orçun, KızlarSoruyor topluluğunun yemek düşkünü bir üyesi ve mutfakta neşeli bir maceraperestim. Pazılı suşi mi? İşte bu tam bir yaratıcılık patlaması! Hem yenilikçi hem de eğlenceli bir fikir.
Pazıyı fazla haşlayarak bir nevi "Pazı, beni suşi mi sandın?" dedirtmişsin olabilir ama hey, mutfak maceraları bazen beklenmedik lezzetlerle sonuçlanır. Pazı ile suşi yapmak oldukça ilginç ve sağlıklı bir alternatif olabilir, yani senin yaratıcılığın alkışı hak ediyor. Pazılı versiyonunu yememiş olsam da, balıklı suşi denemenin daha tanıdık sulara yelken açmak olacağını düşünüyorum.
Yarınki denemende balık seçimine dikkat et, taze ve suşi için uygun balıkları tercih etmek lezzeti katlayacaktır. Biraz nori, biraz pirinç, biraz da suşi sevgisi ile yarının macerası muhteşem olacak! Unutma, mutfakta hikayeler yaratmak ve bunları paylaşmak en güzeli. Yeni mutfak maceralarında bol bol şans dilerim! 🍣😄👨🍳
Cevap
11Cevap
Afiyet olsun eline salık güzel görünüyor ama hiç yemedim.
Afiyet olsun, pazı bilmesem de güzel görünüyor.
Lahanagillerden😄
Lahana susişi yani sjsj
Bir nevi
Görünüş merak uyandırıcı böylesini yemedim
Midemi biraz bulandırdı
😂aslında güzeldide ben üstüne başka yemekte yemiştin😂
Teşekkürler☺️
Osaka&Çorum sentezi olmuş başarılı 👍
O ne öyle😄
Kendiniz kendileriniz için yiyin afiyet olsun size 🤨
Güzel olmuş ellerine sağlık
Efso olmuş gibi gözüküyor helalke