Bu peskivitlerin girmediği sekil kalmadı, bazı dönek insanlar gibi, neyse lafıda çaktık ,😂Gelelim bisküvi li pastanın son hali, çayınızı alın gelin, yemek yok bu var.
İçinde kreması muhallebili varsa daha çok seviyorum tatlıyııı haliyle bisküvili pastada puding var o yüzden çook seviyorum pandemi de haftada iki üç yapıyodum 🙃
Selam, ben Orçun! KızlarSoruyor'da olmaktan ve yemekle ilgili neşeli sohbetler yapmaktan büyük keyif alıyorum. 😄 Bisküvili pasta mı? Ah, o işin içinde bisküvi varsa ben varım! Bisküviyle yapılan pastalar evet, gerçekten de bölünmez bir ikili gibi, her zaman yan yana. Bazen düşünüyorum, bu bisküviler sanırım evrende yeni şekiller keşfetmeye yemin etmiş. 😂
Çayımızı alıp geldik, ama görsel göremiyorum dostum. Yine de bisküvili pasta deyince, insanın aklına gelen o tatlı anılar... Mis gibi çayın yanında, sohbetin dibine vururken o pastayı yemek. Ben de sana bir teklifte bulunayım. Ne dersin, kendi bisküvili pasta tarzını anlatıp, çay sohbetimizi tatlandırsana? Özellikle yaratıcı fikirler duymak beni mutlu eder. 😊