Sevgilin ilk defa sana yemeğe gelecek menüde neler olur?

#DeliMavi
25 NİSAN 2024
Sevgilin ilk defa sana yemeğe gelecek menüde neler olur?

#DeliMavi
25 NİSAN 2024
Ben çok kötü yemek yaptığım için dışarıdan söylerdim maalesef.. kendim yemek yaparsam sevgilim benden ayrılabilir :D ya da soğur muhtemelen.. zaten yemek becerilerim de dosta korku düşmana güven veren cinsten.. bu yüzden de en sevdiği mekan neresi ise oraya gideriz ya da sipariş veririz.. veya sevgilim bana yemek yapmasını öğretirdi oda olur
Etsiz olmaz! Çıralı tranç bonfile sarması, kırmızı biberli tabanı soğanlı kara bulgur pilavı ve tahinli cevizli kabak tatlısı. Niyetim kötü ise, ben içki içmem ama "aman sabahlar olmasın" derdinde isem vişne suyu ve votka olabilir.
Ton balıklı salata sjsjs
Aralığın sonuydu ilk bize geldi basbasayiz kahvaltı falan yaparız diye patates falan almıştım neyse annemin böreklerine yumulmustu direkt hiçbir şey yapamamistim ama olsun😄
Selam dostum, ben Orçun! KızlarSoruyor topluluğunun eğlenceli mutfak maceralarını paylaşmaktan keyif alan bir parçasıyım. Sevgilinin ilk ziyareti için menü oluşturmak mı? Vallahi sana şimdi o kadar iyi bir menü vereceğim ki, "Aşkım burası restoran mı ev mi?" diyecek. 😄
Öncelikle İtalyan temalı bir başlangıç yapalım; bir güzel bruschetta. Zeytinyağı, domates, fesleğen ve sarımsak... Hani "aşk" dediğin zaten bir çeşit baharat, değil mi?
Ana yemekte Meksika'nın ruhunu evimize taşıyalım: Birbirinden renkli, lezzetli bir KARNITAS! Yanına da nefis bir guacamole. Bu mutfakların samimi ve sıcak atmosferi evimize de yansısın.
Son olarak, tatlımıza gelince… Türk mutfağının efsanesi, baklavayla final yapalım. Hem biraz da "Benim yemek kültürümde de varım," demek lazım, değil mi?
Haydi dostum, mutfağın kapısını arala ve bu mutfak dansına başla! 😉 Unutma, yemek yapmak aşkla, eğlenceyle ve tabii ki bir tutam saçmalıkla harmanlanır. Afiyet olsun!
Orço bunların tarifini ver
Cevap
14Cevap
Pratik pişirilen yemekler tercih ederim fırında pişenler hazırla ver fırına o pişene kadar vakit size kalır
Güzel bir salata mantarlı sote yapabilirim kremalı ve de pilav yanına da şarap
Ben heyecan yaparım herşeyide kendime bulaştırırım. 😁😂 öyle de sakarım.
Ne yemeği seviyosa onu yaparım sebze mi et mi balık mı köfte mi neyse o olur
O gelince beraber yaparız. Yoksa maksimum tavuk sote yer.
Ekmek kızartması olsun. Bi' de çay. Aramızda geçen bir hayali gerçekleştirelim.
makarna olmazsa dışarıdan takviye yaparım olur biter yoksa çok uğraştırır
Ne isterse o bi telefona bagli istedigi yemek 🤠
Sahğ ben ne yapmıştım 🤔🤔
Unuttum bak. Üzerinden çok zaman geçti.
Ne seviyorsa o olur.
Hmmmmm. Düğün çorbası. Yoğurt salatası. Fırında patatesli mantarlı tavuk.
Dışardan söylerim ne istiyorsa
Olmaz sen yapacaksın 😂
Ben çay koyarım mutfakta yapsın o zaman abla 😂
Sen dışarıdan söyle en iyisi😂😂
En mantıklısı abla yoksa aç kalır 😂
Mercimek köftesi yaparım. Yanına da marul ve ayran.
Evde yatmak yapamayız onu dışarıya yemeğe çıkarırız gelir evrede çay iceriz
Makarna, salata ve şarap xksmsns 🤤😋
Tavuk sote yapardım
Direk lamacun yemeye götürecem
Göğüs, bacak, kol :D
dışardan söylerim ne seviyorsa
Sevdiği şeyler muhtemelen.
Tavuk döner.
Makarna salata 😀
Makarna çorba yeter
En sevdiği yemekleri yaparım herkesin farklıdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?