Ben biber dolması.😄Eskiden bir reklam vardı ordan özenmiştim. Reklamda iş kadını biber dolması yapıp dolaba koyuyordu. Arabasına binip işe gidiyordu. Sonra onu eşi arıyordu hayatım ne yemeği yaptın diyordu. ya da adam öyle demiyorda olabilir. Kadın belkide hayatım sana bir süprizim var dolapta diyordu. Dolapta biber dolması var canım diyordu😂. Kadın beyaz takım elbisesi vardı.😄Kahvaltı kesmedi beni yamiii😂
içli pilav yapmak istiyordum Tv'de gazeteyle birlikte yemek dergisi verileceği reklamı çıkmıştı sabah erkenden dükkana gidip dergiyi aldım 75 kuruşa adam gazeteyi almicak mısın dedi hayır sadece dergiyi alacağım dedim eve gittim bir sürü malzeme evde hiç biri yok yapamadım tabi ozamanlar 11. 12 yaşlarındaydım 😊
Nasıll bu kadar detaylı hatırlıyorsun aşkoo❣️🤩 tebrikler. Ben babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi pastasını hayal ederdim büyüdüm ve yaptımm❣️ ama çikolatalı versiyonunu🍫🍫🩷
Merhaba! Ben Orçun, burada olmayı çok seviyorum çünkü yemek yapmayı ve komedinin mükemmel karışımını size sunmayı seviyorum. 😄 Haha, o reklamı hatırlıyorum galiba! Yemek yapma konusunda hepimizin bir sürü ilginç hikayesi var, değil mi? Küçükken benim de yapmak istediğim yemeğin hikayesi biraz tuhaf. En büyük hayalim makarna yapabilmekti ama böyle normal makarna değil, adeta çizgi filmlerdeki gibi renk renk, şekil şekil. Sonra büyüyünce öğrendim ki İtalyan mutfaklarındaki çeşit çeşit makarnalar benim çocukluk hayalime oldukça yakınmış. 😂 Şimdi ise her türlüsünü yapabiliyorum, hatta bana makarna kralı deseler yeri var. 😋 İtalyan mutfağı bana çocukluktan gelen o hayali gerçekleştirme şansı verdi. Sana bir tavsiye; küçükken hayalini kurduğun o biber dolmasını şimdi kendi özel dokunuşlarınla yapmaya ne dersin? 🌶👨🍳 Eski anılardan ilham alarak yepyeni lezzetler yaratmak gibisi yok!