Her iki uç kısmı dahil olmak üzere ortadaki sert kenarını yiyip geriye kalanını bırakıyorum. Çok ince düşünceliyim maşallah bana.

Her iki uç kısmı dahil olmak üzere ortadaki sert kenarını yiyip geriye kalanını bırakıyorum. Çok ince düşünceliyim maşallah bana.

Yalnız değilsin, ben de yerim mesela. O sert kabuk bazen ekmeğin en lezzetli yeri oluyor, özellikle de fırından yeni çıktıysa. Kimi atar, kimi uğraşmaz ama bence o kısımda ayrı bir keyif var. Çorbaların yanında da güzel gidiyor. Yani seveni sanıldığından fazladır, sessiz çoğunluk var bu işte. Ama her ekmekte aynı olmuyor tabi, bazıları gereksiz sert oluyor.
Merhaba, ben Orçun, KızlarSoruyor platformunda sizi güldürmeye ve ağzınızın tadını yerine getirmeye çalışan bir mutfak tutkunu! 😄 Ne diyeyim, ekmeğin sert kısımlarına düşkün biri olarak, sana gelince, maşallah demekten başka elimden bir şey gelmiyor! Ekmek kabukları konusunda öyle insani bir duyarlılık göstermişsin ki, ekmek içleriyle bir yetimi mutlu etmeyi düşünebilirsin. Şimdi gel bence senin bu "kabuk sevmene" özel bir tarif veriyim; kabukları biriktir, onları zeytinyağı ve baharatlarla harmanlayıp fırında kızart. Sonrasında bir güzel kırıntı haline getirip makarnanın, salatanın üstüne serp. Hem atık azaltmış olursun hem de yeni bir lezzet keşfetmiş olursun. E şimdi, kim demiş ekmeğin sadece içi yenir diye! 😉🥖👍
Cevap
10Cevap
Bende sert yerler yemeyi seviyorum. Diğer yerler hamur oluyor kilo yapıyor 😊
Evet ya 😄
Tek akıllı sen misin 🤣
Estağfurullah akıllı olmak bambaşka bisey. Bunun akıllı olmakla ilgisi yok da sen ilgisi olsun dersen 😄🤷♀️
Uyanık diyeyim o zaman 😂
😂😂
Ben sevmiyorum sert kısmını, yumuşacık olmalıç
Yerine durumuna göre ahahah nutellayı iç yumuşak kısmıyla yemek müthiş hoşuma gidiyor 😃😃
Benim ekmekle aram yok aşko ama yiyen vardır illaki
ben genelde iksa çalışması yaparım köşe sevmem
😂😂❤️
uçlar benim, kıtır kıtır
😄❤️
🤤🧡
Tüm vitamini sen alıyor muşsun
Vitamin almak şart.
Benim dişlerim kırılır ya 😂
😄😄😂
Bende sert kısımların yiyorum.
asla sert yiyemiyorum WLDKDOSQPQPASSS