Yeme & İçme Şırdan bol acılı çiğköfte kokoreç böbrek ızgara beyin tava dalak gibi yemekleri sever misiniz yer misniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ben hepsini çok severim yerim siz yer misiniz? Güncellemeler+1 yıl ciğer kelle paça unuttum Şırdan bol acılı çiğköfte kokoreç böbrek ızgara beyin tava dalak gibi yemekleri sever misiniz yer misniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Asla yemem nefret ederim, hayatımda bir soruyu okurken bu kadar midemin bulandığını hatırlamıyorum :D 0 0 Yorumla
gaddarım Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl harika olur ustasını bulcan hemde obez olamazsın! 0 0 Yorumla
DeadlyPenalty Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Sadece kokoreç oda çok iyi yapan bir yer ise 0 0 Yorumla
OtakuBilge Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 490 cevap paylaştı. sadece kelle paça çorbasını seviyorum ama bol sirke soslu olmalı 0 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 964 cevap paylaştı. Kokoreç severdim ama tadını unuttum öyle aramam hiç. Çiğköfte severim. 0 0 Yorumla
Yikiyaka Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 83% +1 yıl Çiğ köfte çok severim, kokoreç ara sıra yerim. Diğerlerini yemem pek. 0 1 Yorumla soruadam01 +1 yıl Beraber yiyelim mi Yorumla
ttoffeenutlatte Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl hicbirini yemedim yemem de. ama etsiz ve acisiz cig kofte guzel 0 1 Yorumla soruadam01 +1 yıl Kesinlikle beraber yiyelim öi Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Böbrek harici hepsini severim en favorim Şırdan ve Koko 0 0 Yorumla
Arzuuuxxu Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çiğköfte çok alakasız olmuş bunların yanında djkdj 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Hepsini severim bende 1 4 Yorumla Soran +1 yıl işte bu Yorumla Arifde38 +1 yıl Sakatat sevilmezmi kelle olacak şöyle yanaklı beyinli Yorumla Soran +1 yıl of aynen Yorumla Arifde38 +1 yıl Kayseri'de giderim ben kelleci iskembeci pöç şırdan lezzetin dibine vururum Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl dır gece gece bize yemek sepeti gezdirtme ya 1 5 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl zaten yatmakla birşeyler yemek arasındayım, kafamı karıştırdın 😅 Yorumla Soran +1 yıl yemelisin bişeyler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ama üşeniyorum ayyemeksepeti de çok geç gelir şimdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şöyle sıcak sıcak hazır bişeyler olsada yesek 😋 Yorumla
MUTSUZGENCCCC Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl gece mekanda içip gec saatte oturup yemek güzel oluyo 0 0 Yorumla
VForVandattA Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sen hayvanı komple ye 😂😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla
falanca-filanca Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Kokoreççççç canım cektı 0 5 Yorumla OnurcanANK +1 yıl 😒 Yorumla falanca-filanca +1 yıl @OnurcanANK canım sen bni mi takıp edıon 🙄 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Evet peşindeyim aşık oldum sana sensiz yapamıyorum 🙄🤦🏼♂️ Yorumla falanca-filanca +1 yıl @OnurcanANK hıı fark ettim 😇🤪 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Tüh yakalandım 🥲 Yorumla
pamukşekerlikahve Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Offf ufff bayılırım yaa sevilmezmibeeeeğ😋😋 1 0 Yorumla
parttimemuzisyen Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl rakının üstüne iyi gider 0 1 Yorumla Soran +1 yıl alkol olmaz Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Asla. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl asla deme Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. hayır sevmem 0 0 Yorumla
Samurai1251 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Goz de yersin sen 0 7 Yorumla Soran +1 yıl yemem Yorumla Samurai1251 +1 yıl Niye digerlerini yiyorsun Yorumla Soran +1 yıl çok lezzetli Yorumla Samurai1251 +1 yıl Koc yumurtasi? Yorumla ttoffeenutlatte +1 yıl kahkha attim fhejhdsojs Yorumla Soran +1 yıl hayır Yorumla Samurai1251 +1 yıl Onlari yiyorsun bunlari niye yemiyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Asla yemem nefret ederim, hayatımda bir soruyu okurken bu kadar midemin bulandığını hatırlamıyorum :D
harika olur ustasını bulcan hemde obez olamazsın!
Sadece kokoreç oda çok iyi yapan bir yer ise
sadece kelle paça çorbasını seviyorum ama bol sirke soslu olmalı
Kokoreç severdim ama tadını unuttum öyle aramam hiç. Çiğköfte severim.
Çiğ köfte çok severim, kokoreç ara sıra yerim. Diğerlerini yemem pek.
Beraber yiyelim mi
hicbirini yemedim yemem de. ama etsiz ve acisiz cig kofte guzel
Kesinlikle beraber yiyelim öi
Böbrek harici hepsini severim en favorim Şırdan ve Koko
Çiğköfte çok alakasız olmuş bunların yanında djkdj
😂
Hepsini severim bende
işte bu
Sakatat sevilmezmi kelle olacak şöyle yanaklı beyinli
of aynen
Kayseri'de giderim ben kelleci iskembeci pöç şırdan lezzetin dibine vururum
dır gece gece bize yemek sepeti gezdirtme ya