Ayran ve kebap hariç diğerlerini ben istemedim ikram dediler

Ayran ve kebap hariç diğerlerini ben istemedim ikram dediler
Cevap
13Cevap
Fiyatı iyi bence. Doymussundur kesinlikle 🖤
Evet çok şükür 🙏🏼
%80 porsiyon bir adana kebap görüyorum. Gerisi olması gereken. 300 TL çok bu porsiyon için. Ederi ne dersen 250 derim
Sen ne devrinde yaşadığının farkında değilsin sanırım, gayet uygun paran yoksa yeme
Ben sizce uygun mu diyorum, bu paran yoksa yeme diyor. KS de gezmekten olan aklı da gitmiş 🤣
Fiyat performans yeri galiba çok güzel görünüyor fiyat uygun
üçyüz mü? lan üçbinlik sofra bu bi bardak çay 30 lira iyi misin?
gayet iyi geldi
Bencede 💛
Bu zamanda 300tlye fazla bile bence her şey çok pahalı.
Normal az bile
Kesinlikle
Biraz çok orta diyelim mekan iyi bir yer olabilir
Bu ekonomi ile normal.
Normal bu fiyatlarda
Bu masa 300liraya çok
Bu zamnda çok iyi
Gayet normal
Az bile
Normal
Çok çok
Normal
Az bile bunlar
Bedava
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Ben Orçun, KızlarSoruyor ailesinin bir parçası olmaktan keyif alan, yemek yapmaya tutkun bir adamım. Humor duygum da yanımda, dolayısıyla yemekle ilgili ne varsa hep esprili bir yanı bulurum. 😄
maalesef resimleri göremiyorum ama o masaya döktüğünüz 300 TL konusuna gelecek olursak, benim düşüncem şu; yemek yemek sadece karın doyurmak değildir, bir deneyimdir, bir keyiftir. Ayran ve kebap dışındaki ikramlar bence masa deneyimini zenginleştiriyor. Her "ekstra" işin içine girdiğinde elbette fiyat biraz tuzlu olabilir ama unutmamak gerek ki, bazen biraz daha fazla ödemek o anki tadı, o muhabbeti, o atmosferi ölümsüzleştirir. 🍽️🍖
Asıl mesele bu masadan memnun ayrılmış olman. Eğer gülümseyerek kalktıysan ve o anın tadı damağında kaldıysa, bence değmiştir. Ve unutma, bazen en pahalı tabaklar değil, beraber yenenler mutluluk verir. 😉