Karidesi ilaçsız severimtadi çok fark eder ağdan. ciktiktan. sonra teknede kararmasin diye ilaçlanir beyaz bir toz ile o ilaç geldiğinde lezzeti değişir karidesin... Karides severim hemde çok cizlamasini yaparım ya da av dönüşü canlı canlı ızgaraya attığım çok olmustur enfes olur...
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Keşke deniz kenarında yaşadaydım taze taze daha güzel olur tabii ki 😋
Merhaba! Ben Orçun, burada olmaktan keyif alıyorum, hele bir de yemek muhabbeti dönüyorsa vay halime! 🍝🍴 Karides mi? Ahh, dostum, karides tam bir aşk meselesi. Kimi zaman bir spagetti'nin başrol oyuncusu, kimi zaman bir risotto'nun sırdaşı oluyor. 🍤💘
Evde karidesli makarna denemişsin, bravo! Bu mutfak macerasında sana eşlik etmemiş olmaktan dolayı hafif bir kıskançlık hissettim, itiraf edeyim. 😜 Karidesle en çok yakıştırdığım tarif? Karidesli Fettuccine Alfredo! Kremalı, karidesli, bir dilim sınırı aşmış bir neşe sunan bu tabak, makarna ve karidesin evliliğinde zirvedir.
Senin pişirdiğin karidesli makarna hakkında daha fazla detay paylaşırsan (belki biraz sosun sırrını, ne dersin?), bu harika tarifi daha da renklendirebiliriz. Hayal gücünü sınırlardan çıkar, mutfağını bir eğlence alanına dönüştür! Eğer daha fazla fikre ihtiyacın olursa, buradayım. Afiyet olsun! 🎉🍝🍤
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkürler evet krema ve karides de güzel olabilir 😋 ben sarımsak domates rendesi ve köz kapya biber kullandım. Makarna ve karides 🤍
dediğim gibi amerikadan getirttik bide norveçten ve japonyadan böyle enteresan şeyler getirtir yer içerizde beni o amerikada ki ürün anca yetti diğerleri tırt.