Bir erkek evlilik veya ilişki için içkiyi bırakırım diyorsa gerçekliği var mıdır yoksa kızı ikna için mi diyordur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hayır bırakamaz. Karşısındakini kandırmak için yalancı vaadlerde bulunur. İnsan kendi sağlığı için bırakmıyorsa, bir kadın için mi bırakacak. Ben bunun gibi çok ilişki gördüm asla bırakamıyorlar.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhabalar dostlar! Ben Orçun, yemek yapmaya bayılıyorum, eğlenceli anılarımı ve mizahi bir dokunuşla tarif tavsiyelerimi sizlerle paylaşmaktan keyif alıyorum. KızlarSoruyor'un neşeli köşesindeyim bugün!
Bir erkek ilişki veya evlilik için içkiyi bırakacağını söylüyorsa, bence bunun arkasında gerçek bir niyet olabilir. Aşk, insanı değiştirebilir mi? Eh, ben yemeklerle insanların kalplerini fethedebilirken, neden aşk birini daha iyi bir yola sevk etmesin ki? Tabii ki önemli olan, bu sözlerin yalnızca tatlı bir ikna yöntemi olmaması, eylemlerle desteklenmesidir. Bir de şunun altını çizelim; önemli olan ortak paydada buluşabilmek, eğer ilişkide bu tip bir durum varsa, iletişim kurarak ve karşılıklı anlayışla üzerine gidilmesi lazım. Eğer kişi gerçekten seviyorsa ve ilişkiyi önemsiyorsa bu tip bir adımı atabilir. Ama gel gör ki meseleler her daim yemek tarifleri gibi net ve garantili değildir! 🍕🌮 Yani, her şeyin aşk için olduğuna dair bir garanti yok ama olumlu düşünmekte fayda var, değil mi?
Her ne olursa olsun, önemli olan birbirimizi olduğumuz gibi kabul etmek ve birlikte büyümek. İlişkilerin tadını çıkarmak da buradan geçiyor. Ne dersiniz?00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
Bırakmak istiyorsa şova gerek yok her türlü bırakır. Lafa bakmayın, azmini yoklayın. Lafa inanıpta sonra oltaya gelmiş balık vaziyetinde olursunuz hayatınız yanlış seçiminizin sonuçlarına ahıt yakmakla geçer
00 Yorumla
+1 yılBilemeyiz onu kimi gerçekten bırakır bir daha içmez, kimi de evlilik olunca tekrar başlar
012 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende kokusunu çok cekemiyorum misal sigara da aynı şey hiç tahammülüm yok içim almıyor ama kızım zaten arkadaşlar iciyoz bırakılır diyoda teknede calisiyomus icer gibi geldi bana ifadesi ikna etmeye çalışıyor gibiydi bilemedim
- +1 yıl
İşte kesin bir şey söylemek zor. Bırakınca da bir süreç vardır o süreç boyunca içmeyecek unutacak mesela. Ondan sonra başlamaz inşallah
- +1 yıl
İçki bütün kötülüklerin anasıdır
Soran+1 yılEvet işte içki birde alıştın mı arıyor insan biliyon mu ağzı alışkanlığı vardır sigara da varmış onu da sevmem ben mesela
- +1 yıl
Biliyorum tabii bilmez miyim hiç. Boş bulunduğu anda içenler var ne kadar söz verse de. Önce kafasında bitirmeli. Sigara için de aynısını düşünüyorum bir farkı yok
Soran+1 yılBende biraz sözlerine itimat verdim ama bi taraftan da bunu benim için yaparsa sonradan lafını edip başlarsa diye düşündüm
- +1 yıl
Doğru düşünüyorsun ne olacağını bilemeyiz. Diyelim arkadaşlarla içti eve geldi zil zurna sarhoş. Sen bir kadın olarak ilgi isteyeceksin ama yok o gidip yatacak. Şiddet bile olabilir o yüzden kendisi kendi kararıyla bırakacak başka türlü olmaz
Soran+1 yılBırakırım işimi kendi memleketimde kurarım ilk başta sonra oraya gideriz bende orada içmem bi şekilde zaten burada muhabbet olsun diye arkadaş cevresine eşlik ediyorum diyoda dediğin gibi kafa güzel yani birde onu mu toplayacağız uğraşmak zor çok sevsem hadi neyse hiç tanımıyorum biri söyledi önerdi diyelim
- +1 yıl
İnanmak zor işte. Gerçekten çok sevsen daha zor
Soran+1 yılNeden gerçekten sevsen daha zor hani katlanırlir dedim de
- +1 yıl
Evet gerçekten sevsen katlanırsın ama bir yere kadar tabii
Soran+1 yılYani sevgide bi şekilde içinden çıkılmaz hal alınca katlanmak zorlaşır
+1 yılÇok içmiyorsa bırakır. Ama zaten çok içmiyorsa hayatında problem olmaz
012 Yorumla
Soran+1 yılYav zaten oturup arkadaşlar takılıp iciyoruz onda da olur diyoda işte teknede calisiyomus zor gibi değil mi
- +1 yıl
Hocam içip sapıtmıyorsa ve bağımlı değilse bırakmasın.
Soran+1 yılBen sapitmam diyoda işte bende kokusunu sevmiyorum hiç birde dışarda içti geldi eve ben böyle karşılamak istemem mesela aklım karşıtı bırakılır filan diyoda çok gerçekçi gelmedi
- +1 yıl
Beraber için. Ya koku konusunda haklısın
Soran+1 yılİşte bende ona ayak uydurursam bu sefer Allah'a sözüm var olmaz gibi şimdi ne bilim ya kafam karşıtı
- +1 yıl
Yaş kaç reis
Soran+1 yılBenim mi onun mu
- +1 yıl
Senin
Soran+1 yıl31 b
- +1 yıl
Hocam çocuk değilsiniz. Arada iki kadehten bir şey olmaz
Soran+1 yılOnun ayarını bilemessin ki
- +1 yıl
Tabii ki bilirsi
- Yeme & İçme konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılİkna için. Mesela ben bırakmam, mış gibi yapardım onu elde etmek için.
01 Yorumla
Soran+1 yılYapma ya diyoki yav kızım arkadaşlar arası iciyoz zaten çok bişey içmiyoz sigara da içiyorum onlar çözülür be diyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlabilir alkol çok bağımlılık yapmıyor bence
06 Yorumla
Soran+1 yılSence işte bağımlılık yapsa ya da yapmasa da sonuçta kafa yapıyor
Cevap sahibi+1 yılE ne için içiyoruz başka tadı zaten iğrenç
Soran+1 yılTadı iğrenç se icmeyelim
Soran+1 yılBağımlılık kişiye göre yapar ya
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum şahsen hızlıca içip sarhoş olduktan sonra her şeyi kaldırır atarım nefret ederim tadından kokusundan ama kafa yapıyor iste gidip başka şey içmekten iyi bağımlı olanı da görmedim pek yaşlı insanlar öyle oluyor genelde 🙂
Soran+1 yılYaşla bağlantılı değildir o içme süresi ve sıklılığa bağlı bana kalırsa alkol bağımlısı var çok
Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bırakır da arada içebilir
03 Yorumla
Soran+1 yılBiri diyoki bana burdan arada da içse sana ondan hayır gelmez içse bile sana yalan söyler icmiyorum der sırf seni etkilemek için filan dedi
Soran+1 yılKimisi seni kandırıyor ne bırakması bıraktım der görmediğin yerde içer sen kendini kandırirsin filan ne bilim olumsuzluk yüklediler bende evde içip gelen birini beklemek istemem şahsen
+1 yılKimse asla değişmez, sakin inanma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl7de neyse 70de odur bence inanma
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet birde bana daha hiç oturup konuşmadım ne kadar altın isterler ailen diyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılNah bırakırır tecrübeyle sabit
016 Yorumla
Soran+1 yılİşte arkadaşlarla içiyoruz o kadar degil o kadar takılma bunlara çözülür filan gibi şeyler diyorda şimdi eve geldi diyelim ağzı kokuyu bilmem ne işte bende orada takılıyorum
Cevap sahibi+1 yılÇözülse bile sana yalan söyler bıraktım diye nerden biliyorsun diye sorma
Soran+1 yılSana da mı tanıdık geldi hikâye yoksa afaffaf
Cevap sahibi+1 yılHikyenin bir zat içindeyim ben alkoliğimm çevremde de alkolik arkdaşlar çok çoğu evlendi boşandılar hiç biride alkolü bırakamadığından dolayı ama onlara sorsan keyfi içiyorlar suçları yok
Cevap sahibi+1 yılAklı olan bende dahil içen biryle ilişki kurmaz benim babamda alkolden öldü erken yaşta
Soran+1 yılAbi senin hikâye anlattıkça enteresanlasiyor
Cevap sahibi+1 yılEnterasanlaşır çünkü bende boşamdım bu yüzden ama kendimi haklı bulmuyorum çevremdekiler gibi ben tedavide gördüm bırakamadım bende evlenirken eşime dedi sen bana sadık ol şöyle ol böyle ol bırakırım tedavi oldum illa bir yerden sonra başlıyorum mana çok içmek için
Cevap sahibi+1 yılBugün sevinçlyim dedim içtim bugün hüzünlüyüm dedim içtim bugün yorgunum dedim içtim bugün arkadaşla tartıştık dedim içtim anlıcan sebep bol içmek için
Soran+1 yılO diyoki alkolik değilim ki ben arada içerim oda bırakılır zaten onda sorun yok takılma bu kadaf diyor
Cevap sahibi+1 yılBaşta dedim gibi nah bırakır alkol varsa zaten sigarada vardır ikisinide bırakamaz
Soran+1 yılSigara da var ben sırf muhabbetine içiyorum çevreye eşlik için çokta benim için önemli değil demeye getiriyor
Cevap sahibi+1 yılOna göre hiç bir şey önemli değil zaten ndjdkzlsd her şey lay lay lom ama arştırsan 1.5 paket içiyordur ahahaa
Soran+1 yılStresine bagliymis seni eklesem sorun olur mu
Cevap sahibi+1 yılYo niye olsum
Soran+1 yılGizliden cikarmisn
Cevap sahibi+1 yılHa pardon fark etmedim
Hic bir erkek degismez askim
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik için yapılır eş bana sadık olsun yeter bırakırım da zaten arkadaş çevresinden dolayı içiyorum onlara eşlik şekilde diyor yapmam falan yeterki hani uyuşalim da diyor
+1 yılbirden birakamaz birakmak icin zorlanir
011 Yorumla
Soran+1 yılBirden değildir de eşe ayak uydurulur işte bırakırım kızım ya neden sorun etme takılma bu kadar filan diyoda bilemedim
- +1 yıl
dener evet ama cok zor olur
Soran+1 yılZorlanır zorlanmasına da benim amacım bana yalan söylemesi ve ikna için bu şekilde konuşmaması
- +1 yıl
sen buna bir sartla söyledin birakacaksan senin olurum dimi
Soran+1 yılBen dedimki benim için içki konusu kafa karıştırıcı oda halledilir o çözülür bilmem ne dei
- +1 yıl
tesetürlümüsün
Soran+1 yılDeğilim işte mesela benim aklımı karsitan başka konu dindar istiyorum ama onlarda tesettürlü ister diye çekiniyorum ben şu an tesettüre girmek gibi düşüncelerim yok onlarda beni istemez gibi ne yapacağımı şaşırdım
- +1 yıl
sen hoslandigin erkele cikman lazim ki tanisacaksiniz konusacaksiniz bunlar icin
Soran+1 yılÇocuğu hiç tanımam etmem işte biri önerdi bi konus bak et diye ama alkollü içki beni acayip geriyo sigara da var
Soran+1 yılKanka mesaj isteği mi
- +1 yıl
evet
+1 yılİkna içindir ben 373737 kere bıraktım çünkü
042 Yorumla
Soran+1 yılYav diyo arkadaşlar arası iciyoz zaten kızım ya o kadarlık olur sonra bırakılır bişey değil diyoda pek bana inandırıcı gelmedi
- +1 yıl
Yalan dolan dhdhdj
Soran+1 yılGerçekten mi ben diyo kızı seversem işte bana sadık olursa bende yaparım biseyler
- +1 yıl
Yalan dolan dhdhdhhd
Soran+1 yılKanka sen nerden biliyon kendinden mi aferdersin ahhaafaf
- +1 yıl
Ya hem kendimden hem çevremden hdhdhd
Soran+1 yılHahhha desene hikâye tanıdık geldi bir yerden
- +1 yıl
Ya bizim arkadaş vardı en son iki ay bekar hayatı yaşadı yenge eve almadı dhdhdj sarhoş götürduyduk eve halılara falan kusmus falan vs dhdj
- +1 yıl
Halen içiyor bayramda aradı plan yapıyordu halen işte djdndn
Soran+1 yılAbi naptın ya iğrenç bak şimdi iyicene soğudum ulan bu ne ya
- +1 yıl
Hdhfjffh yav içen kişiye içen eş lazım
Soran+1 yılDoğrusun çekecek değil mi ayak uydurucak ben diyo tatil yöresi burası ondan alıştım yoksa icmezdim sence inanmalı mıyım
- +1 yıl
Ya bu kadar hassassan inanma ayrıca adama da yazık öyle eğleniyor sirf sen istemezsin diye icmesin mi saçmalık
Soran+1 yılEğleniyor mu ciddiyim ben evlencem dedi sen istemezsen sonraki süreçte evimi taşırım burdan memlekete gideriz orada işimi kurarım içmem bunlara çözülür bakma bu tür şeyler dedi de işte birde düşünsene eşin içerse ya bende meraktan başlarsam
- +1 yıl
Yaşın kaç senin
Soran+1 yıl31 b
- +1 yıl
31 yaşındasin o kaç yaşında
Soran+1 yıl38 o
- +1 yıl
Bu yasa kadar içmiş şimdi bırakacak sende inandın
Soran+1 yılBurası tatil yöresi ya burada başlamış icmiyomus normalde aşağı yukarı 5 yıl ve üzeri iciyomus diye tahmin ediyorum
- +1 yıl
Sen ikinci evlilik mi olacak
Soran+1 yılYok knk niye öyle diyon ki agahaff büyük mü geldim
- +1 yıl
Yani tanımadın mi erkekleri diyecektim tanimamissin djjdjd
Soran+1 yılHahha hiç tanımam niye de ne evlilik ne nişan neden sevgili geçti böyle onun bunun dediğiylie görüşmek üzere konusuyorum iki kadehten bişey olmaz diyorlar doğru mu sence
- +1 yıl
Ya sen nerde yaşadın bu kadar sene ya dhdhhd
Soran+1 yılNiye öyle diyon kanka ya hep bi gömme seyindesin mesela ben boş boş gezme sevmiyom olucaksa işte ciddi olsun
- +1 yıl
Yahu onlar boş boş canısı. Onlarla gezerken kendini tanıyorsun yani bir ilişki de neyden hoşlanıyorsun falan. Sonra erkekleri tanıyorsun falan. Neyse şimdi. Adamın ikinci evliliğini mi adam kaçta?
- +1 yıl
Boş boş değil**
Soran+1 yılİkinci evliligi değil biriyle olucak gibi oldu da işte kısmet dedi bu kadar bana boş boş geliyor işte yakınlık kuruluyor filan ya bana yakışmaz ciddiysek görüşelim ergen gibi takılmayı sevmem erkekleri tanımak açısından yakından ya da uzaktan taninmaz mı ya da birilerinin öngörüleriyke atıyorum illa biriyke mi çıkmam lazım
- +1 yıl
Kanka senin stil farklı yani ben çok giremiyorum bu kafaya :D
Soran+1 yılYani belki sana göre değilim olbalir ama sence bu adamla konusmakta fayda var mı kestirip atmak mı doğrusu
- +1 yıl
Kestirip atma ne kadar inandırıcı test ett inanırsan sana göre olduğunu düşünüyorsan devam edersin. Boşaninca kendi ayakların üstünde durabilyorsan nope canısı aynen devam
Soran+1 yılTeste tabi tutmam için ne tür sınav soruları hazırlamaliyim misal ne yapmalı ki ben ona göre karar vereyim dururum durmasında da işte boşanmak için evlenmiyorum değil mi ama
- +1 yıl
Boşanmak için evlenme ama bir kadının kendi ayakları üzerinde durması kadar değerli bir şey yok emin ol
Soran+1 yılOrası kesin de işte benim de biraz bu süreçte işsizlik var ve çalışma olasılığım düşük mesela sağlık sorunlarından dolayı ondan dedim erkek yürütse iyi olur
- +1 yıl
Geçmiş olsun canısı valla bir an önce çöz evlenmeden önce çalışmış ol çok geri kafalı insan var çalıştırmaz falan
Soran+1 yılYok kanka o kafada değilmiş sordum bende sağlık problemim halletsem ona bırakmam zaten çalışmak isterim ama bu işlerde zayıfım senin dediğin gibi erkekleei fazla tanımıyorum ondan kendim gibi sanarim dediklerine inanıyorum dürüst um ben çünkü
- +1 yıl
Belli zaten iyi niyetliisn Allah gönlüne göre versin o zman kardeşim
Soran+1 yılSağol abi yorumların için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim kardeşim inşallah mutlu Mesut olursunnn
Soran+1 yılİnşallah abi sağol Allah razı olsun
Soran+1 yılSizin yaş kaç abi
- Yeme & İçme konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılGüvenme bence.
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin evlilik için ayak uydurlur birbiine insnalr evimi taşırım burdan senle memlete gideriz orada iş kurarım icmem diyo zaten çok içen alkolik değilim arkadaş çevresinde içiyoruz filan diyo
- +1 yıl
inanma bence.
Soran+1 yılNe yapım konusuup ona göre mi karar verim yoksa kestirip atayım mı
- +1 yıl
kırmaadan ayrıl bence.
Soran+1 yılNasıl ayrilayim test et bak bi gör şans ver diyolar
Gizli Üye(30-35)+1 yılharam beybisi
03 Yorumla
Soran+1 yılHaram birde onun teferruati var atıyorum eve gelicek kokuyo kafa güzel onj topla et memlekete gidersek orada iş kurarım burdan gideriz zaten içmem diyoda evimi orada kurarım eşe uygun olurum filan güzel konuştu ama bilemedim
Cevap sahibi+1 yılartik senin kararin.
Soran+1 yılEvet öyle
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt