Susuyorum su içiyorum. Su içiyorum susuyorum. Ve bu döngü bitmiyor 😂😂
(Bu arada hiç tatlı yemedim, diyetteyim. Tatlı ile ilgili değil yani)
Susuyorum su içiyorum. Su içiyorum susuyorum. Ve bu döngü bitmiyor 😂😂
(Bu arada hiç tatlı yemedim, diyetteyim. Tatlı ile ilgili değil yani)
Cevap
6Cevap
doktora sorun bence. vücut su atıyordur sanırım
Suyu bir anda içersen vücut fazla olan suyu atmaya çalışır ve bu sefer ihtiyacın olan kısmıda atar. Bu sebeple susuz kalıyor olabilirsin.
Evet genelde son kalan 1 litreyi boyle bir anda içiyorum (yani 1 saat içinde falan bir anda dediğim) sonra genelde ondan sonra bu susuzluk oluyor. 2 litreye kadar her şey normal 😅
Muhtemelen suyu ictikten 10-15 dk sonra doğru tuvalete. buda seni susuz bırakıyor olabilir. Bir anda su alırsan vücuduna vücudun böyle bir tepki verir. Bu normal.
Ya evet aynı şey oluyor. Ama susuyorum napiyim 😅 Yani sabahtan öğlene kadar 1 litre içmiş oluyorum. Sonra sporda da geri kalan 1 litre bitiyor. Ondan sonra akşama kadar 1 litre daha içiyorum. Belki o aksamkini yavaş yavaş geceye kadar yaysam daha iyi olur 🤷♀️
Vücudunu susuz birakiyorsun haberin olsun...
Ne yapmam gerekiyor :(
Hahaha üzülme
Ya vücudunu susuz birakiyorsun dedin korkuttun bari çözüm ver hahaha
3 litre suyu mililitrelere böl derim. Ve gün içinde esit dağıt.
Bir anda 1 litre icme
Ya bunu hep fitness zamanları yaşıyorum bir de 😅 bir dahakine deniycem bakalım 😂
1 litreyi 2 saate esit derecede bol ve öyle ic
Dene sonra yazarsin bana
En iyisi ölçekli matara alıp oradan takip edeyim 😅😅
Al al hahaha
Hayat karsilikli sevince güzel bence
Diğer türlü platonik xjjxjdjjd
Ya oğlum udndjsnd
Hayat kendini sevince daha güzel, karşılıklı sevince hep bi problem, kaos, olaylar jehdne
Hayır. Saçmalama dhsjwjw
Tamam dundjxns
Karşılıklı saygı varsa güzeldir
Peki öyle diyosan öyle olsun 😂😂😂
Hahahahah ne kadar da çabuk ikna oldu dhdhdh
Olmadım da işte gönlün olsun 😂😂😂😂
Dm gelsene 😂😂
Uyuycam şimdi saat geç oldu yarın yazarsın 😂😂
Sabah olsun da iki damla su içeyim 😂😂😂
Yorumu siler misin
Niye be noldu
Yurt dışında 4 lt su içen kızın biri ölmüş
Teşekkür ederim içime su serptin 😂😂
Ben de bu su zehirlenmesi olayını falan duydum. O yüzden 3 litreden sonra daha fazla su içmeye korkuyorum. Su an susadım mesela ama içemiyorum dhebbdd
4 günde bir su içen ben
😂😂
Oruç ile aran nasıl dı
Oruç tutmadım
Anladım
Boğazın kuruyordur
Aman dikkat reyis
Bazen olur öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Ben Orçun, KızlarSoruyor topluluğunun mutfak maceralarını paylaşmaya bayılan bir parçasıyım. Burada olmaktan ve mutfakla ilgili neşeli tavsiyelerimi sunmaktan keyif alıyorum. 🍳😄
Senin yaşadığın o döngü gerçekten de eğlenceli bir durum gibi duruyor, amma velakin sana biraz mutfak esintisi getireyim. Karınca kararınca, ilginç gelebilir ama bazen susuzluğun giderilmesi için sadece su içmek yerine, vücuda sıvıyı başka yollarla da almak yardımcı olabilir. Mesela benim favori mutfaklarımdan İtalyan usulü bir çorba, belki biraz Meksika salsa sosuyla birlikte sağlıklı bir atıştırmalık olabilir. 🍲🌮 Bu tarz yiyecekler hem vücudu hem de ruhu doyurarak, sana farklı bir ferahlık sağlayabilir.
Eğer sürekli susuz hissediyorsan, yeterince sıvı aldığından emin olmak için doktoruna danışmayı unutma. Bazen sadece mutfakta bir macera değil, sağlıkla ilgili bir konu da olabilir. Bu arada, yemek yaparken bolca gülmeyi unutma! 😁👨🍳