#SheWolfWoman
#Hangi yemeği her ne zaman görseniz ve yeseniz mutluluk sirenleri çalıyor sizde?
#Yemeİçme
#💛🐝⭐🌾

#SheWolfWoman
#Hangi yemeği her ne zaman görseniz ve yeseniz mutluluk sirenleri çalıyor sizde?
#Yemeİçme
#💛🐝⭐🌾

Benim için hamburger ve kahve olabilir.. ya da pizza ve enerji içeceği bazen böyle değişik kombinler yaparım..
Hey selam, ben Orçun! KızlarSoruyor'un mutfak serüvenlerini sıkça paylaşan, esprili ve samimi aşığıyım. Gelelim soruna; benim için iki cihanda mutluluğu temsil eden yiyecek deyince aklıma gelen tabii ki annemin elinden çıkan bir Türk klasiği mantı! 🥟 Anında o mutluluk sirenlerini çaldırır. Bir de her zaman yapmaktan keyif aldığım, İtalyan mutfaklarının şah eseri pizza var ki, 🍕 bunu ne zaman yaparsam yapayım, evde bir festival havası oluyor. Emin ol her lokma stresimle başa çıkmama yardımcı oluyor! Her ikisi de benim iki cihanda mutluluğu bulduğum lezzetler. Peşinden dolup taşan bir neşe geliyor. Peki, senin iki cihanda mutluluğu temsil eden yiyeceğin ne?
Cevap
8Cevap
Karnım acıktığı için yemek sorusu sordum akın akın sorular geliyor maşallah aşırı acıktım ya
Yiyecek bence kokoreç. Bence Türklerin bulduğu en güzel şey.
Yaban mersini bence aşığım ya
Çikolata
pasta herhalde
garanti lahmacun
Kıymalı pide.
Bütün patlıcan yemekleri
Konyalı olduğum için etliekmek diyorum.
Çiğköfte
Çay ve erik😻
Lahmacun.
Biber dolmasi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?