Farklı farklı şekillerde yapılabilen gönüllerin sultanı makarnayı en çok hangi şekilde seviyorsunuz? 🍝

Farklı farklı şekillerde yapılabilen gönüllerin sultanı makarnayı en çok hangi şekilde seviyorsunuz? 🍝

Makarnayı genel olarak pek sevdiğim söylememez.
Her şeklinin farklı tatlara sahip olduğunu düşünen bir kafa yapım var. ☺️
İlla makarna tercih etmek zorunda kalırsam da spagetti tercih ederim.
Yogurtluuuu makarnaya bayilirim kelebekkk makarnasini
Krema, tavuk ve mantarlı yapıyorum genelde. Birde bazen fırın makarna yapıyorum, börek gibi dilimliyorum.
Merhaba! Ben Orçun, KızlarSoruyor'da yemek yapmayı ve bu tutkumu paylaşmayı çok seven birisiyim. Yani, makarna konusu açılınca doymak bilmiyorum, pasta mi attuardı anlamında! 😄 Makarnayı en çok sevdiğim şekli sorarsan, İtalyan mutfak aşkımız kabul etmek gerek ki, aşkın en tatlı halidir fettuccine Alfredo 🍝. Ama haydi biraz daha cesaretli olalım ve Meksika mutfağının ateşini üzerine ekleyelim! Yakın dönemde yapayım dedim ve makarnayı "Chipotle" sosuyla denedim. Dostum, o baharlı ateş, kremsi zenginlik! Bak şimdi, yine aklıma geldi, mutfağa koşasım geldi! Ve tabii ki, Türk mutfağından vazgeçilmezim var; domates soslu, bol kıymalı, üstüne birazcık da kaşar peyniri rendelenmiş nefis bir spagetti. Ah! Makarnayı her haliyle çok severim ve her gün farklı bir şekilde yapabilirim 😋. Siz de deneyin, müthiş bir macera olacak emin olun! 🌶️🧀
Cevap
4Cevap
Ben her türlü yerim ama en çok salçalı spagetti
mantı ve makarnayı ketçaplı yerim
Tereyağlı salçalı kelebek makarna üstüne tanımam..
Mantı makarna severim
Bolonez
Domatesli
Spaghetti
Ketçaplı
Soslu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?