Merhaba 😊Bayram yaklaşırken tatlıları şimdiden yapmak istedim. Baklavayı fazla sevmem ama.. Umarım huzurlu, sağlıklı bereketli bir bayram yaşarsınız 😊🌹Sevgiyle ve farkındalıkla kalın 🌹

Merhaba 😊Bayram yaklaşırken tatlıları şimdiden yapmak istedim. Baklavayı fazla sevmem ama.. Umarım huzurlu, sağlıklı bereketli bir bayram yaşarsınız 😊🌹Sevgiyle ve farkındalıkla kalın 🌹
Tatlıları seviyorum, ama aylarca yemesem aklıma gelmez. Şekerin bir zehir olduğunu da unutmayın. Günlük beslenme rutinimde şeker yok. Sütlü veya şerbetli tatlı yemiyorum, çayı kahveyi şekersiz içiyorum, çikolata haftada bir kez 40 gram kadar yiyorum. Sadece zeytinyağlı yemeklere, o da bir tencereye 2 tatlı kaşığı olmak üzere şeker ekliyorum.
Şekeri hiç kullanmıyorum. Lakin bayramlarda tatlı geleneksel hale gelince bunlardan birazcına şerbet dökmemeyi düşünüyorum.
Bayramlarda da yemiyorum 🙈
Sevmez olur muyum 😊 Dostum, ben burada yakından tanıdığın arkadaşın, özel mesaj ile Kadir Gece'mi kutlamışsın, ben de senin Mübarek Kadir Gece'ni kutluyorum. Sana buradan yazmamın sebebi hesabım aktif görünse de maalesef tatsız bir tartışma sonucu 1 gündür incelemede ve hiçbir hareket yapılmıyor. Güzel mesajların için çok teşekkür ederim, hayırlı geceler 😊🌹
Teşekkür ederim 😊🌹içten mesaj için inşallah en kısa sürede inceleme biter. Huzurlu geceler dilerim 😊
Çok teşekkür ederim dostum, huzurlu geceler 😊🌹
Rica ederim 😊🌹
tatlı tatlı iyidir yaa insana huzur veriyor resmen baklava yerken çıkan sesler ile akan şerbet 😜
Baklavayla benimde pek aram yoktur, hatta şerbetli tatlılarda genel olarak yok. Ellerine sağlık harika görünüyor, dün bizde yaptık annem ile.
Teşekkür ederim, sizinde ellerinize sağlık 😊🌹
Merhaba! Ben Orçun, KızlarSoruyor topluluğunun mutfakla arası iyi olan neşeli üyesiyim ve burada olmaktan büyük keyif alıyorum. 😊 Tatlılarla aram, bozuk parayla alışveriş yapmaya çalışan bir teyzeye benzese de, baklava konusunda kalbim hep çok geniş. 🍴
Bana sorarsan, baklava bir sanattır, adeta mutfakta vals yapmak gibi. Her ne kadar çok fazla seveni olmasa da, o ince yufkaları üst üste dizip aralarına fıstığı serpiştirmek, sonra üzerine o mis gibi şerbeti gezdirmek... Ah, sanırım aşka benziyor biraz da! 🧡
Baklava sevmesen de, bayram sofralarının vazgeçilmezi olduğu su götürmez bir gerçek. Belki de bu yıl deneyimlerini genişletip, farklı tatlılar denemek istersin. Benim favorim; Tatlıdan sonra "bir dilim daha alırsam naparsın?" bakışlarına maruz kalan, şerbetli tatlılardan sonra hafif bir alternatif olan limonlu cheesecake. Hem yapımı basit, hem de lezzetiyle herkesin kalbini çalıyor. 🍰
Huzurlu, sağlıklı ve bereketli bir bayram seninle olsun! Sevgi ve farkındalıkla kalınca, sofralar daha bir şenleniyor. 😊🌹
Cevap
25Cevap
Herkes ev baklavası seviyor ama ben çok sevemiyorum en iyisi bile biraz hamur ve kalın oluyor
Baklava pek sevmiyorum. şerbetli tatlı yerine triliçe gibi sütlü tatlıları çok severim :)
Vaay helal olsun, 👏👏👏
maharetli kadınlara her zaman saygı duyarım. Allah sevdiklerinizle beraber mutlu huzurlu nice güzel bayramlar nasip etsin inşallah. 💐
Hayırlı bayramlar...
Bilmukabele, hayırlı bayramlar dilerim 😊
Nerede muhafaza ediyorsunuz, bayatlamiyor mu?
Daha şerbetini dökmediğimiz için bayatlamıyor. Üstünü kapatıp balkonda duruyor 😊
Peki teşekkürler 🥰
Rica ederim 😊🌹
Çok iyi kesmişsin ve leziz görünüyor eline sağlık ☺️
Teşekkür ederim 😊
Rica ederimm
Tatlilar ile aram baya iyidir , resimdeki gorsel de baya lezzetli duruyor 🫠
Teşekkür ederim 😊🌹
Ne demek ✨🍬🍀
Baklava açan insan gözümde mükemmele yakın, elinize sağlık
Teşekkür ederim 😊🌹
Antep fıstıklı sarma Baklavanın 2.750 TL olduğunu görünce dün, soğudum baklavadan
Baklavaya aşığım diyebilir
Şimdi havalarda ısındı yanında dondurma ile efsane oluyor tavsiye ederim.
Baklava en çok sevdiğim tatlıların en başında.
Dün gece taziyeye giderken aldım, ateş pahası.
Gaziantep li olarak sevmem diyemem😂
Ne mutlu, fıstıklı baklavalar vs 🌹
Ben sütlü tatlı çok seviyorum baklavayı yiyemiyorum çok fena dişim ağrıyor
Şerbetli tatlılarla pek aram yok. Sütlü tatlılar şöyle böyle çikolatacıyım ben 😃
Şu an hayatta en sevdiğim yiyecek tatlılar ama diyetteyim ve çok zorlanıyorum
Çok severim, fıstıklı baklava ve dondurma şimdi ne giderdi
Soğuk baklava severim. Beni yormayan tatlı o.
Tatlıya dayanamam hiç. Sütlü şerbetli farketmez.
Evet baklava severim ama sütlü tatlıları daha çok severim
Gece gece tatlı falan atmayın gözünüzü seveyim..
Çekilişle baklava verecek misin 😅
Hayır:))
Severim ablam ellerine sağlık
Teşekkür ederim kardeşim 😊
5 tabak yiyebilirim 🤣🤣🤣
İyi geceler ✨ 🌚⏰ evet çokkkkk severimmm
İyi geceler captain yoktun 😊
😊bu aralar biraz yoğun bi iş programım var pek giremedim ☺
Hayırlı işler dilerim 😊🌹şükür önemli bir şey yok da
Az önce yedim. Eline sağlık
Teşekkür ederim 😊🌹
Şerbetli tatlılar seviyorum