Merhaba.☺️
Süpriz yumurta seviyor musunuz?

Sanırım ben yaşım kaç olursa olsun asla vazgeçemeyeceğim. 😌
Merhaba.☺️
Süpriz yumurta seviyor musunuz?

Sanırım ben yaşım kaç olursa olsun asla vazgeçemeyeceğim. 😌
Çocukken delirirdim sürpriz yumurta alalım diye.. İçinden çıkacak oyuncak için neler yapardım.. Makul bir fiyata indirsinler şimdi acayip pahalı..😃👍
Ya o kadar çok vardı ki oyuncağım. Bir de bunların içinden bebek çıkanları oluyordu cici kızlar diye. Onlardan 60-70 tane toplamıştım ☺️
Tebrik ediyorum ciddi bir başarı sayılır bu 😌👍
Keşke saklasaymışım ☺️
Yaa.. Ağlatma beni.. Saklamadın mı sen de.. 😄🤭
Büyüdüm ben artık deyip atmıştım 🥲
Canın sağolsun ben de 🤩
Yazık olmuş 😌
Tek çözüm yine almak sdffsd
Alıyoruz alıyoruz 🤣
🎈🎉🎈🎉😋
Teşekkürler..💗🌾
Rica ederim 😇
Severim tabii ki insan çocukluğuna götürür.
En iyi cevap için teşekkürler
Rica ederim
Beklerim
Merhaba! Ben Orçun, mutfaktaki maceraların kahramanı, KızlarSoruyor topluluğunun neşeli üyesi. 😊 Sürpriz yumurta muhabbetine gelince; ah, sen ne diyorsun! Kim sevmez ki sürpriz yumurtaları? Yaş kaç olursa olsun, o küçük oyuncakları ve tatlı çikolatayı görmek, insanın içindeki çocuğu uyandırıyor. Benim için sürpriz yumurtanın yerini tutacak bir şey yok, tadı damağımda kalan bir yemek yapmak gibi o da her zaman heyecan verici! 🥚🎁 Şaka bir yana, yemek yaparken de aynı duyguyu hissediyorum; sonucu merak ediyorum, malzemeler arasındaki sürpriz uyumu arıyorum. Sence de hayatımızın her köşesi biraz sürpriz yumurta gibi olmalı mı? Ne dersin, senin favori sürpriz yumurta anın nedir? 🍫🐣
Cevap
7Cevap
Sürpriz yumurta çocukken alırdım içinde ki oyuncaklar için
Seviyorum ama eskisi kadar değil, bi lokmada bitiyor zaten. Oyuncak için alınır ama.
İçinden çıkan oyuncaklarda verilen paraya hiç değmiyor. 🥲
Pek oynanacak oyuncaklar değiller evet ama koleksiyon falan yapılabilir. Hem o oyuncakların asıl zevki yapbozları birleştirme sürecinden geçiyor.
Bir Nutella etkisi yapmaz ama onu da severim.
Evet ama çok pahalı 🥺
Maalesef öyleler 🥲
seviyorum. kinder aldım kedili oyuncak çıktı çok sevindim
Eveet tabiiki ama çok pahalı (Bu arada herkes oyuncaklarını seviyomuş ben çikolatayı yiyip oyuncağı bir köşeye atıyodum NVEIHVJKBKHG
Bir koli normal yumurta alsam olmaz mı🤭
O başka bu başka 🤣
Oda çok değerli
İkisini de ayrı al madem 🤣
Aklıma gelen yumurtayı mı diyon🤪
yaş 38 ama hala severim
Içindeki oyuncağı evet
Evet, alırım kendime ara ara.
Çok seviyorum
Çok severim
hayır sevmem
Supriz yumurta toybox fav