Yeme & İçme Akşama ne yemek yapacaksınız? yağmur_yüreklim01 Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben çiğköfte yapacağım. Birazdan başlayacam 😋 Güncellemeler+1 yıl Ben şanssız bir çöl bedevisiyim... Akşama ne yemek yapacaksınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Yalnız_kurt_ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl https://youtu.be/7yUU8D_rXgk?si=h50GqkZh-ReIVpa- 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Soruma cevap olarak birbirimize destek oluruz tanışalım mı yazıyorsun ben de cevap veriyorum ve ilgilenmiyorsun sana mesaj atmam için beni de takip etmen gerekiyor 0 4 Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Özür dilerim seni unuttum ben ya gerçekten daldım Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Gizliden çıkar mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni takip ettim az önce Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Y ile başlıyor demi Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bütün Türkiye olarak Seçim Sonuçlarına odaklandık. Akşam yemeği bu gecelik iptal. 0 3 Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Umrumda değil seçim. Bu halkın ben aqqqq Yorumla XG10AV +1 yıl Noktadan sonra kurduğun o cümlenin eksiği yok fazlası var, öyle mükemmel bir şey işte. Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Hahaha 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Akşama ateizm çorbası, ateizm böreği arasıcak olarak, ateizm tatlısı düşünüyorum nasipse 0 1 Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Afiyet olsun ateist kardeşim 😋 Yorumla
moody90 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Çiğdem ve çay. Çünkü neden olmasın? 0 2 Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Çiğdem ne Yorumla executor10 +1 yıl Çekirdek dedi galiba Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ellerine sağlık şimdiden ben yiyiciyim akşam 😃 0 1 Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Sağol Yorumla
Power_MAN Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 300 cevap paylaştı. Hazır yiyoruz canısı 0 0 Yorumla
TunișՁθ Takip Et Xper 1 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çiğ köfte yapan kızlara hep saygı duymuşumdur 0 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 964 cevap paylaştı. Portakallı pekin ördeği 0 0 Yorumla
Gunahbenim23 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 564 cevap paylaştı. Fırında tüm tavuk ve bademli iç pilav 0 0 Yorumla
nuluad0909 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 392 cevap paylaştı. Izgara yapabilirim. 0 1 Yorumla nuluad0909 +1 yıl https://imgyukle.com/i/ytYGBsBu arada yaptim sjsjsj Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. 3 gibi karar veririm 😎 0 0 Yorumla
Sinan_ist Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Çiğköfte 20 dk oluyor erken değil mi 😂 0 23 Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Ben 2 saatte yoğuruyorum 2 saatte iç malzemeleri hazırlıyorum. Etti sana 4 eee daha ne istiyorsunuz zıkkım yiyin 😂😂 Yorumla Sinan_ist +1 yıl Sana 15 dk da yoğurayım yorma narin bileklerini Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Valla mi ls Yorumla Sinan_ist +1 yıl He valla Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Her eve lazım böyle erkek 🥺🥺 Yorumla Sinan_ist +1 yıl Dimi akşama geleceğim o zaman Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Bekleriz. Şehir neresi sdxghjindrgv Yorumla Sinan_ist +1 yıl İstanbul siz Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Adana Yorumla Sinan_ist +1 yıl Adana güzel yer geliriz belki Yorumla Sinan_ist +1 yıl Neden öyle fıstık gibi kızsın Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Annemle ben sırasıyla yoğuruyordu Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Annem tepsinin kenarına parmağı takikdi Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Çok kanadı. Hastaneye gittik Yorumla Sinan_ist +1 yıl Hadiya çok geçmiş olsun derin kesmedi inş Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Hayır Küçük bir sıyrık için hastaneye götürdüm 😅😅 Yorumla Sinan_ist +1 yıl Onun içinde gidilir mi iftar vakti acile götürsen dalga geçerler 😂 Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Zacten doktor güldü bu Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Bu çizik için doktora gelmeyin dedi Yorumla Sinan_ist +1 yıl Yani haklı Yorumla Sinan_ist +1 yıl Yağmur allah var çok güzel bir kızsın şansın bahtında güzel olur inş allah sevdiğine bağışlasın Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Teşekkür ederim senide inşallah Yorumla Sinan_ist +1 yıl İnş 🙏 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yemek yok knk daha erken be 0 4 Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Çiğköfte zor bir yemek yoğurması öldürüyor resmen beni. o yüzden şimdiden Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Başlamak avantaj Yorumla myd1oez +1 yıl Tarif verseydin yaparız belki 😂 Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Vermem 😂 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Urfalı mısın 0 3 Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Babam as Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Aslen Urfalı evet Yorumla Cefternal +1 yıl Vay be olsada yesek :) Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Erken değilmi 0 2 Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Çiğköfte zor yoğrulur Yorumla Engin28 +1 yıl Saat kaça yetişecek Yorumla
BirPeriKızıı Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Banada göndersen 😃 0 1 Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Hemeeennn 🌯🥄👩🍳 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl kolay gelsinnnnn 0 2 Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Teşekkür ederim doktor bey Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl rica ederim efemmm Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. O kadar yedikki :)) 0 0 Yorumla
KaynanamBebegimm Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Akşama kaynanamla yemeğe gitcez🥰🧔🏽♂️👩🏽🦳❤️ 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Kısmet 0 1 Yorumla Necro12345 +1 yıl Mangal yaktık Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen adanalımısın kız 0 5 Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl He. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neresindesin Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanki daha önceden görüştük gibi nick tanıdık geldi Yorumla
yagmurunssesii Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Seni 0 1 Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Kallltak sal beni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Soruma cevap olarak birbirimize destek oluruz tanışalım mı yazıyorsun ben de cevap veriyorum ve ilgilenmiyorsun sana mesaj atmam için beni de takip etmen gerekiyor
Özür dilerim seni unuttum ben ya gerçekten daldım
Gizliden çıkar mısın
Seni takip ettim az önce
Y ile başlıyor demi
Bütün Türkiye olarak Seçim Sonuçlarına odaklandık. Akşam yemeği bu gecelik iptal.
Umrumda değil seçim. Bu halkın ben aqqqq
Noktadan sonra kurduğun o cümlenin eksiği yok fazlası var, öyle mükemmel bir şey işte.
Hahaha 😂😂
Akşama ateizm çorbası, ateizm böreği arasıcak olarak, ateizm tatlısı düşünüyorum nasipse
Afiyet olsun ateist kardeşim 😋
Çiğdem ve çay. Çünkü neden olmasın?
Çiğdem ne
Çekirdek dedi galiba
Ellerine sağlık şimdiden ben yiyiciyim akşam 😃
Sağol
Hazır yiyoruz canısı
Bulgur pilavı ile et yaptım
Çiğ köfte yapan kızlara hep saygı duymuşumdur
banada 1 tabak ayırır mısınız?
Çorba yapmayı düşünüyorum. 😄
Portakallı pekin ördeği
Iftara davetliyim.
Fırında tüm tavuk ve bademli iç pilav
Izgara yapabilirim.
https://imgyukle.com/i/ytYGBs
Bu arada yaptim sjsjsj
3 gibi karar veririm 😎
Çiğköfte 20 dk oluyor erken değil mi 😂
Ben 2 saatte yoğuruyorum 2 saatte iç malzemeleri hazırlıyorum. Etti sana 4 eee daha ne istiyorsunuz zıkkım yiyin 😂😂
Sana 15 dk da yoğurayım yorma narin bileklerini
Valla mi ls
He valla
Her eve lazım böyle erkek 🥺🥺
Dimi akşama geleceğim o zaman
Bekleriz. Şehir neresi sdxghjindrgv
İstanbul siz
Adana
Adana güzel yer geliriz belki
Neden öyle fıstık gibi kızsın
Annemle ben sırasıyla yoğuruyordu
Annem tepsinin kenarına parmağı takikdi
Çok kanadı. Hastaneye gittik
Hadiya çok geçmiş olsun derin kesmedi inş
Hayır Küçük bir sıyrık için hastaneye götürdüm 😅😅
Onun içinde gidilir mi iftar vakti acile götürsen dalga geçerler 😂
Zacten doktor güldü bu
Bu çizik için doktora gelmeyin dedi
Yani haklı
Yağmur allah var çok güzel bir kızsın şansın bahtında güzel olur inş allah sevdiğine bağışlasın
Teşekkür ederim senide inşallah
İnş 🙏
Yemek yok knk daha erken be
Çiğköfte zor bir yemek yoğurması öldürüyor resmen beni. o yüzden şimdiden
Başlamak avantaj
Tarif verseydin yaparız belki 😂
Vermem 😂
Benim manita gelecek akşama onu yiyeceğim.
Urfalı mısın
Babam as
Aslen Urfalı evet
Vay be olsada yesek :)
Erken değilmi
Çiğköfte zor yoğrulur
Saat kaça yetişecek
Banada göndersen 😃
Hemeeennn 🌯🥄👩🍳
kolay gelsinnnnn
Teşekkür ederim doktor bey
rica ederim efemmm