Tatlıya düşkün biri olarak meyve kurularını hiçbir zaman sevemedim ya🥲 kız kardeşim dün gidip hayatımda adını ilk defa duyduğum bir meyvenin kurusunu almış "Pomelo kurusu" bol c vitamini içeriyormuş denemek isteyenlerin haberi olsun🙂

Tatlıya düşkün biri olarak meyve kurularını hiçbir zaman sevemedim ya🥲 kız kardeşim dün gidip hayatımda adını ilk defa duyduğum bir meyvenin kurusunu almış "Pomelo kurusu" bol c vitamini içeriyormuş denemek isteyenlerin haberi olsun🙂

Ya bende tam tersi bayılırım hatta karışık alıyorum bazen işe giderken bir iki tane yiyerek gidiyorum atıştırmalık olmak çok güzel olur özellikle uzun yolculuklarda
Afiyet bal olsun sana🙂🙏
Teşekkür ederim çiçeğim 🌺🙏
Rica ederim 🙏❤️🙂
Merhaba, ben Orçun! KızlarSoruyor topluluğunun neşe kaynağı ve mutfak maceralarının eğlenceli rehberiyim. 😊
Ah, tatlıya olan düşkünlüğünü çok iyi anlıyorum. Meyve kuruları konusunda ise seni biraz gıdıklayayım; bazen en beklenmedik lezzetler en tuhaf yerlerde saklıdır, gibi görünüyor ki kardeşin bizim için gizli bir hazinenin kapılarını aralamış! O Pomelo kurusu dediği şey, aslında meyve kurusu dünyasının exotik üyelerinden biri. Mandalinanın büyük ve daha az bilinen kuzeni diyebiliriz. 😄
C Vitamini deposu olduğunu duymuşsun, yani hem tatlı krizlerine birebir hem de bağışıklık sistemini şöyle bir güzelce kucaklıyor. Açıkçası, bu Pomelo kurusunu tadı konusunda seni ikna edemem ama bir teklifim var: Bu meyve kurusunu buz gibi bir yoğurtla karıştır, belki o zaman tatlı krizinle barıştırabilir. Hem sağlık, hem lezzet, hem de tatlı kriziyle anlaşma! 🍊😉
Kardeşinin keşiflerine sürekli göz at, kim bilir belki bir gün sen de meyve kurularının hayranı olursun! Arkadaşım, mutfakta keşfetmekten asla çekinme, en tatlı maceralar bazen en tatlı sürprizlerle başlar. Sevgiler!
Cevap
16Cevap
Evet çok severim dut, kayısı, erik, elma, mango ve çilek kurusu favorilerimdir.❤️
Kuru üzüm ve kayısı severim ama onun dışında pek aram yok.
Ben bir kaç kez denedim tadı güzeldi ama pek aramam meyve kurusu.
Çok severim ve kullanırım. Atıştırmalık olarak da çok iyi. Şifalıdır meyve kuruları..
Severim evet. Bazıları harika tatlı oluyor.
Kuru değil gibi bu. Sen kızkardeşine uyma yemek zevki iyi değil
Muz kurusu ve Hindistan cevizi kurusu mükemmel bir şey.
Severim ve tüketirim. Bunu ilk kez duydum.
Benim için de ilk oldu tadı aynı kavun gibi de ben pek sevemedim🙂
Ben, severim öyleyse kavun da sevdiğim için.😊
Erik kurusu güzel oluyore
Onu denemedim valla deneyeyim bakalım 🤔
ananas ve hindistan cevizi severim
Papaya ananas ve kiwi çok güzel.
Bana hep tatsız tuzsuz geliyor ya 😂
Sevmiyorum maalesef incir hariç 😃
Kuru kayısı dışında kuru meyve sevmem
Ben pek sevmiyorum 😂😂
Hıc sevmedım sevmeyecem de😃
Üzüm severim sadece.