Yeme & İçme Bazen hatta çoğu zaman su içmek midemi bulandırıyor bununla nasıl başa çıkacağım? benim gibi olan var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl Çsms Bazen hatta çoğu zaman su içmek midemi bulandırıyor bununla nasıl başa çıkacağım? benim gibi olan var mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Ah bilsem aynı sorun bende var toplasan günde iki bardak içmiyorum çoğu zaman 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Berbat bir şey ya bu Yorumla TeomanŞarkısı +1 yıl Evet Yorumla
Esperanza12 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Şişeyi yanına Alcan yavaş yavaş içecen 1 0 Yorumla
Heimdalll Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Hazir su iç 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Ney Yorumla Heimdalll +1 yıl Markette satilan sulardan iç Yorumla Soran +1 yıl Öyle de yapıyorum zaten Yorumla Heimdalll +1 yıl Baska marka iç o zaman Yorumla Soran +1 yıl Onu da yaptım Yorumla Heimdalll +1 yıl O zaman öl ya sen jdjsikss Yorumla Soran +1 yıl O zaman lokmalar senden Yorumla Heimdalll +1 yıl Baklavaa olsunn Yorumla Soran +1 yıl Adam ya imparator ben senden razıyım be Yorumla Heimdalll +1 yıl Bende senden bebekk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ah bilsem aynı sorun bende var toplasan günde iki bardak içmiyorum çoğu zaman
Berbat bir şey ya bu
Evet
Şişeyi yanına Alcan yavaş yavaş içecen
Ohh ohh işin zor
Su hayatir bea
Hazir su iç
Ney
Markette satilan sulardan iç