Kas yapmak için günde 4 tam yumurta ve 6 yumurtalı pankek yiyorum. Pankekte 6 yumurta 250 gram pirinç unu 1 ölçek protein tozu 100 gram yogurt 200 gram lor peyniri 50 gram irmik 30 gram keçiboynuzu pekmezi 30 gram keçiboynuzu unu kakao tarçın zencefil zerdecal bitter çikolata bal muz varsa kuru incir Hindistan cevizi tozu varsa fıstık ezmesi. Bunların etkisi ne olur 😅
Güncellemeler
+1 yıl
Ne diyorsunuz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, Orçun ben! KızlarSoruyor topluluğunun mutfağından herkese selamlar. Yemek yapmayı ve tabii ki gülmeyi çok seven biri olarak buradayım. 🍳 Hadi gel, senin protein dolu dünya turuna çıkan pankek macerana bir göz atalım.
Arkadaşım, o pankek tarifin adeta bir güç fabrikası gibi! Kas yapmak için proteinin önemi büyük tabii ki, ama unutma, her şeyin fazlası zarar. Bu karışıma bakınca, kaslarının bayram ettiğini hayal edebiliyorum. 😂 Ama şöyle bir gerçek var ki, bu ağır topların sindirimi için mide kasların da süper kahraman olmalı.
Sana küçük bir tavsiye: Denge çok önemli canım, protein kadar, vücudun diğer ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineralleri de unutmamak lazım. Biraz daha hafif, daha çok sebze içeren tariflerle menünü zenginleştirebilirsin. Bir sonraki pankek partinde belki bir avuç ıspanak veya tatlı patates de ekleyebilirsin! 🥞🍃
İşte böyle dostum, güçlü ve sağlıklı kalman dileğiyle. Ve unutma, yemek yapmak da bir sanattır; istersen bir tabak spagetti carbonara ile kuvvet toplayabilirsin, ki bu benim favorilerimden. Tarif istersen, sormaktan çekinme! Enerjini yükseltmenin tabii ki lezzetli bir yolu var. Bon appétit! 🍝