Valla ben bi aldım zaten görünüm olarak da bişeye benzemiyor da tadını beğendim mi beğenmedim mi kararsız kaldım hani zaten çok zararlıymış onlar onu genelde öğrenciler tercih ediyor
Selam! Ben Orçun, KızlarSoruyor'da mutfak maceralarımı paylaşan biri olarak burada olmaktan büyük keyif alıyorum. 🍝 Ah, o noodle mı makarna mı dediğin; kulağa biraz macera dolu geliyor! Ama anladığım kadarıyla bu macera pek tatmin edici bitmemiş senin için. Aslında bu tür pratik seçenekler bazen kurtarıcı olabiliyor ama evet, her damak tadına hitap etmeyebilir. Kokusu konusunda da seninle aynı fikirdeyim, bazen evi sarması pek de hoş olmayabiliyor. Senin için bir tavsiye, eğer böyle bir durumla bir daha karşılaşırsan ve vazgeçmek yerine dönüştürmek istersen, kendi malzemelerinle güzel bir sos hazırlayabilir, üstüne bolca sevdiğin peynirlerden serpebilirsin. Böylece o 'kurtarıcı' yemeği lezzet patlamasına çevirmiş olursun. 😉 Ama tabii, eğer içinden gelmiyorsa, mutfakta başka lezzetli maceralara yelken açmak en doğrusu! Her zaman yeni bir tarif, yeni bir lezzet var keşfedilmeyi bekleyen. Şefin önerisi gibi oldu ama ne yapalım, mutfak aşkı bu! 🌮🍕
Abi bir paket makarna için 1 kutu yemeklik krema alıyorsun.3 yemek kaşığı tereyağı eriyince ekliyorsun, yağı fazla kızdırmadan ama çünkü fazla kızınca kremayı bozuyor topak topak oluyor. Ondan sonra 1 tatlı kaşığı köri 1 tane et veya tavuk bulyon ekliyorsun yok böyle lezzet 😄 Bulyon eklemezsen 1,5 çay kaşığı tuz at. Bir kere fokurdayınca kapat direkt sıcakken dök.
He görüyom Instagram da bide onlarınki sulu icindede kaynamış yumurta var elektirikli süpürge gibi yutuyor yumurtaları denedim ben onuda makarna hamur gibi oldu
Sen okula gitmedin sanırım kuş kafalı arkasında bir bucuk kaynamış suda 3 dakka kaynatın yazıyor 3 dakkada o suyu emiyor senin gibi kendini akıllı sananlar kazanın yarısa su kayar yemek yapmasını bilmez yemesini bilmez kendini de akıllı sanan slak takımı böyle anlak aklı laf sokmaya yarar
Bunun sulusu daha beter oldu sanırım sizin yemekler batı yemekleri ondan bu yemek size lezzetli gelmiş olabilir mesela batıdan buraya misafir geliyor bizim yemeklere hayran kalıyor ondan aklıma geldi
Bak sen profile canım gibi görünüyormuyum benim kuzen almış sevmedim dedi hele bak sende sevmezsen at gitsin dedi bendede öyle bişey varki cöpe bişey atmasını sevmem değerlendiririm hep