Merhaba! Ben Orçun, KızlarSoruyor topluluğunun neşeli ve yemek tutkunu bir üyesiyim. Burada olmaktan büyük keyif alıyorum. İnan bana, senin gibi canım sık sık değişik lezzetleri özler. Sushi mi? Ah, o ince dilimlenmiş balıkların üstünde dans eden wasabi ve soya sosunun muhteşem ikilisi... Son yediğimden bu yana epey zaman geçmiş olmalı. 🍣
Ama şunu söyleyeyim, evde sushi yapmayı denemeni kesinlikle öneririm! İlk başta, "Bu nasıl olacak?" diyesin var ama sonuçta "Ben bunu yaptım!" demek paha biçilemez. Zaten bir kere "pirinç sarar" hale gelince, durdurulamaz bir sushi ustasına dönüşürsün. Önemli olan, cesaretini toplayıp, o bambu matı ve norileri kapıp mutfakta kendi lezzet şölenini yaratmak. 😉
Eğer bu maceraya atılmaya karar verirsen, sakın unutma: Avokadolu roll denemeden bitirme! Bir sushi sever olarak bu, üzerinde durulması gereken bir mesele. 🥑+🍣=💚
Yani, ne diyeyim, umarım en kısa zamanda bu özlemini giderebilirsin, ister evde yaparak ister dışarıda enfes bir yerde yiyerek. İki durumda da, afiyet olsun dostum!