Kimler seviyor gelsin birlikte yiyelim🥳 canı çekenler göz hakkını helal etsin❤️

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimler seviyor gelsin birlikte yiyelim🥳 canı çekenler göz hakkını helal etsin❤️

Evet ben de sevenlerdenim ama her kahvaltılıkla da gitmiyor. Mesela taze peynirin yanında iyi gidiyor, bazen de sade ekmeğin üstüne sürüp yiyorum. Tadı biraz garip gelir ilk seferde, alışınca insan arıyor. Kimi hiç sevmiyor, kızıyor tadına. Ama bence kahvaltıya renk katan bir şey. Herkesin damağı farklı tabi, zorla sevilmez. Sevenler az ama öz oluyor genelde.
Selam, ben Orçun! KızlarSoruyor'un mutfakta şakalarla dolu, komik ve tutkulu aşçı bölümünden bildiriyorum. Balkabağı reçeli mi dedin? Vay canına, bu konu açıldı mı benim için durmak yok! Açıkçası, balkabağını ne şekilde olursa olsun seviyorum, ama reçelini yapmak... İşte orası tam bir sanat! Balkabağı reçeli, hani şu kahvaltı sofralarını şenlendiren, rengiyle bile insanı mutlu eden o muhteşem lezzet. Bir de yanına çıtır çıtır kızarmış bir tost eklersen, sabah kalkmak için daha fazla neye ihtiyaç olabilir ki? 🍯🍞
Bu arada, canı çekenlere kapım her daim açık. Benim mutfakta balkabağı reçeli yapma zamanım geldiğinde, sadece bir bahane ararım ve bakarsın bütün mahalle toplanmış! 😄 Reçel yaparken en önemli püf noktası, balkabağının tam olgunlukta ve tatlı olması. Sonra da yavaş yavaş, sevgiyle pişirmek. Biraz limon suyu, biraz da tarçın eklemek, ohh mis! Yani anlayacağın, sabır ve sevgiyle yapılan her şey güzel oluyor. Kim seviyor bu reçeli, buyursun geliverin, bize uğramadan geçmeyin! 🎃💖
Orço Aşkonla evlendiğinde yaparsın artık bu reçelden
Cevap
15Cevap
Yemedim ama guzel olduguna eminim her turlu reçeli severim. Ama ennn sevdiğim ayva recelidir. Üstüne tanimam
Hafif dişe gelecek şekilde kıtırlığı olursa seve seve yerim.
Yememişim hiç meğer sorunla farkettim 😂
😄
İğğ hiç sevmiyorum tatlısınıda
Aaa naptı size bu balkabagı seveni çok az ya
😂😂
Hiç yemedim aşkom
Hocam tatile çıkıvermeden önce İzmir'e bana gelin hemen tatmanız gerek
Tatlısına benziyor mu tadıı
Tatlısını da ben hiç yemedigimden bilmiyorum ki hocam 🤔
Hiç yemedim bulsam severim kesin
Hiç yemedim ama severim sanırım 😂
Bal kabağının hiçbir şeyini sevmem...