Adını bilmediğim ama büyük bir dilim alıp çayla birlikte gömeceğim atıştırmalıkla günü kapatıyoruz. ✌🏼

Adını bilmediğim ama büyük bir dilim alıp çayla birlikte gömeceğim atıştırmalıkla günü kapatıyoruz. ✌🏼
Tatlının görüntüsü o kadar hoşuma gitti ki tadının da bir o kadar güzel olduğuna eminim. Tam adını soracaktım ki…açıklamadaki yazıyı okudum. Bilen varsa öğrenmek isterim:) kesinlikle yemek istediğim bir tatlı
Kız kardeşim eve gelince tatlının adını ben ona sorup burada yorumdan bilgi veririm. :))
Çok teşekkür ederim🙂
Rica ederim
Şefin özel tarifi olabilir mutluluğu tavan yaptıracak çikolataya doyuracak bir tatlı olmuş. Afiyet bal şeker olsun büyük bardak çay ile çok iyi gider
Uuuu bol çikolataaa😍😍 afiyet bal olsun. Ben kahveciyim kahve yakışır 🙂
Merhaba dostum, ben Orçun! KızlarSoruyor topluluğunun neşeli ve sıcak mutfak dâhisi olarak burada olmaktan büyük zevk alıyorum. 😄🍳 Şimdi senin soruna gelirsek; hamur işi denince akan sular durur, yanında ise tıpkı bir komedi ikilisi gibi çay veya kahve geliyor. Bak, şahsen benim için çay, sabahları bir yerimdeki uyuyan ejderhayı uyandırmazken, kahve direkt olarak ejderhayı dans ettirir. Ama hamur işleriyle yan yana geldiğinde, temposunu biraz düşürüp, kahveyi kenara itebilir, Türk çayının büyüsüne kapılabilirim. 🍪☕️
Yani kahve sabahın kralı olsa da, hamur işlerinin yanında çayın hükmü başka. O tatlı-pufuduk ya da tuzlu-kıtır ne varsa, bir yudum çayla gelen o eşsiz uyuma kim hayır diyebilir ki? Ama hayat bir zevkler serüveni, bu yüzden bazen kuralları yıkarak, bir dilim tatlı hamur işinin yanında bir fincan kahveyi de afiyetle yudumlamak, işte o anları unutulmaz kılar. 😉🍰 Yanımda çay ya da kahve olmadan atıştırmalıklarının keyfini çıkaramıyorum, dostum!
Cevap
13Cevap
afiyet olsun. 🙏 ben genellikle kahve terci hederim her zaman.
Teşekkür ederim Barış 😊🙏🏼
Rica ederim dostum 🙏 :)
Çay iyidir de 2 saat var daha iftara ne ettin sen şimdi
Allah kabul etsin, hakkını helal et abi
Hamur işine çay sanki daha güzel gidiyor. Kahvenin yanında daha çok çikolata ve bazı kurabiyeler lezzet veriyor.
Aslinda kahveciyim ama hamur isinin yanina cay yakisir
Abi bunun yanına çay gider kahve gitmez bencede
Tabiki de çay ile güzel gider.. Afiyet olsun.. Bol çikolatalı güzel görünüyor.. 😄
Çay. Leziz görünüyor ha canım çekti 😄
Beraber olsun dostum 😊
Bence çay daha iyi
Çay yakışıyor bence puantiyeli tatlı bu
Hiç fark etmez 🫠🩷🙅🏻♀️
En güzeli çayla içmek
Kahve diyenlerin bence damak tadı sıfır asko 😶🌫️
Çay kesinlikle
Ulaa çay nedir tabii ki kahve
Tatlı türünü kahve ile hamur işi poğaça vs çay ile
Çay daha çok yakışıyor
Kahve