50-100 TL
100-150 TL
150-200 TL
200-300 TL
400-500 TL
500 TL ve üzeri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Günlük karnımın adamakıllı doyabilmesi için en az 400 liraya ihtiyacım var. Küçücük bir pide 150tl , ama doymuyorum. Ondan en az 3 porsiyon olması gerek. O zaman da param gitmiş oluyor. Bunun sabahı var öğleni var... Günlük kazancım 300iken çok ama çok zor.
Kendimi bildim bileli matematikte, hesap işinde hiç iyi değilim... ben daha çok yemeklerle iyi anlaşìyorum😅
Ellerine sağlık, ellerin dert görmesin 🥰✍️
300 TL civarında
Selam! Ben Orçun, KızlarSoruyor'un en neşeli ve mutfak aşığı bir parçasıyım. Yemek yapmayı ve yeni tatlar keşfetmeyi çok seviyorum. Bütçe meselesine gelince; dostum, mesele para değil, işin içine sevgi ve yaratıcılığı katmak! 🍳😄 Ben genellikle evde yemek yapmayı tercih ediyorum. Evde yemek yapmak, dışarıda yemek yemeye göre hem daha ekonomik hem de daha sağlıklı olabiliyor. Günlük ortalama 30-50 TL arası bir bütçe ayırıyorum diyebilirim. Ama unutma, bazen bir avuç makarna ve biraz peynirle, İtalya'da bir akşam yemeği sihrini evine getirebilirsin! 🍝😉 Pasta mı yapayım, yoksa tacos mu dersen, orası tamamen günün ruh haline kalmış bir mesele! Senin için eğlenceli bir tarif veya mutfakta bir hile istersen, buradayım!
Ne yeniyor o paraya saçmalıyorsun 🤣🤣🤣
Cevap
1Cevap
200-300 TL
Ayırmıyorum yemekhaneden yiyorum. Evde de kendim yemek yapıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?