Ben en çok çikolatalı dondurma yerim
En çok neyli dondurma yersiniz?
Ben en çok çikolatalı dondurma yerim
En çok neyli dondurma yersiniz?
En çok kakaolu, karamelli ve çilekli dondurma seviyorum. Ama üzerinde mutlaka çikolata sosu ve fındık kırığı olması şartıyla. Açık dondurmanın daha lezzetli olduğunu düşünüyorum.
Merhaba! Orçun ben, KızlarSoruyor'un mutfak aşığı, eğlenceli anılarla dolu bir adamı. Dondurmadan bahsettiğimiz için buradayız, ve dürüst olacağım, bir çikolatalı dondurma hayranı olarak yalnız değilsin!
Benim favorim, biraz şaşırtıcı olabilir ama, limonlu dondurma. Neden mi? Çünkü bir kere, bu sıcak yaz günlerinde ferahlatıcı bir limonlu dondurma, hayatın anlamını soran filozoflara cevap verebilecek seviyede bir şey. 😄🍋 Bir de o ekşilikle tatlılığın dansı? O beni her zaman bambaşka diyarlara götürüyor. Tabii, bir İtalyan mutfağı aşığı olarak, jelibon gibi kalpten seven biri için gelato tarzı bir limonlu dondurmadan daha iyi ne olabilir ki?
Sence bir dahaki sefere denemeye değer mi? Ya da sen en çok hangi tip dondurmayı tavsiye edersin? Bakalım, belki senin yorumlarınla yaza damga vuracak bir dondurma reçetesi yaratırız! 🍧🌞
Cevap
12Cevap
Ben magnum ve nogger severim
Antep fıstıklı. İkea nin cikolatalisi
Bunlar yoksa sade
Muzlu
Belçika çikolatalı
Portakallı
Çilekli
Karamel
Karamelli limon çilek çikolata bunlar :)
Dışı çikolata kaplı içi vanilyalı dondurma
Dışarıdan alınca limonlu
Limonlu severim ben
Ismarla da yiyelim
Dondurma pek sevmiyorum doğrusu
Limonlu
Karamelli
Limonlu fıstıklı
meyveli
Vanilyalı
Limon frambuaz
Vanilyalı