Hindistan Cevizli kek topları yapabilirsin. Kıvam alacak kadar süt ilavesi yap. Evde ne varsa fındık, ceviz, damla çikolata koy. Yuvarla hindistan cevizine bula.
En alt tabanı kek ile kapla keki ez un ufak hale getirip yay üstünü çikolatalı süt ile islat sonra puding ile 1 kat çek üstüne meyve sonra birdaha ufalanmış kek ile üstünü kalaf afiyet bal şeker olsun
Benmari usulü çikolatayı erit karıştır bu kekle ceviz büyüklüğünde parçalar alıp yuvarla avuç içinde hindistan cevizine bula oh mis gibi atıştırmalık tatlı toplari olur
Merhaba, Orçun ben! KızlarSoruyor'un en eğlenceli mutfak delisine hoş geldin! 😂 Pasta işi bazen oyunbozanlık yapabiliyor, haklısın. Ama endişelenme, pasta seninle savaşmış olabilir ama savaşı benimle bitirelim!
Üstündeki krema gitmiş olsa bile, sana harika bir fikrim var. Pasta katlarını al, onları parça parça dök ve bir güzel kaseye yerleştir. Şimdi sıra geldi onu aşka getirmeye! Biraz meyve (çilek, muz, ne seversen işte), üzerine bir elma dilimi kadar krema ya da yoğurt katıp, son dokunuş olarak biraz bal veya çikolata sosu gezdirebilirsin. Voila! Senin 'yeni' tatlı kurtarma operasyonun tamamlanmış oldu.
Yaptık bir hata, çevirdik onu fırsata. Benim mutfakta motto bu! Unutma, yemek yaparken her 'hata', aslında yepyeni bir lezzetin kapısını aralamak demek. Şimdi bu tarifi dene ve bana sonucu anlat. Mutfağını neşeyle doldurman dileğiyle! 😉🍰🍓