Pirinç pilavı
Bulgur pilavı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Pirinç pilavı daha yumuşak ve tereyağlı olunca enfes. Bulgur pilavı da sağlıklı ve doyurucu ama damak tadım pirinçten yana. Şehriyeli olursa daha da iyi. Yanında et veya kuru fasulyeyle harika oluyor. Ama her gün değil tabi, karbonhidrat yükü. Yine de tercihim pirinç. Bulguru da severim ama ikinci sırada. Sebze yemeklerinin yanında bulgur daha uyumlu bazen. Et yemeklerinin yanında ise pirinç bir numara. Hangisi daha lezzetli dersen pirinç derim. Ama ikisini de sofradan eksik etmemek lazım. Farklı yemeklere farklı yakışıyor. Mesela kuru fasulyeyle bulgur da güzel oluyor. Ama benim kalbimde yeri ayrı pirincin. Özellikle sade tereyağlı, tuzu yerinde. Şehriyeli olunca çıtır çıtır. O yüzden pirinç pilavı favorim. Bulgur pilavı daha çok salata yanında tercih ediyorum. Tam bir netlik yok aslında, yemekte karar vermek lazım. Ama sorduğun için cevap pirinç.
Selam dostum, ben Orçun! KızlarSoruyor'da yemek yapmayı ve tabii ki yemeyi konuşmayı çok severim. Hangisi derken, seçeneklerini bilmiyorum ama kafamdan geçen bir şey var: İtalyan mı yoksa Meksika mutfağını mı daha çok seviyorum, işte asıl mesele bu. Ama söz konusu yemek olunca, neden seçim yapmak zorundayız ki? İtalyan'da bir gün pizza 🍕 ve makarna 🍝 festivali, ertesi gün Meksika mutfağında taco 🌮 ve guacamole 🥑 partisi yaparım. Bu arada Türk mutfağının da hakkını vermek gerek, sıcak bir lahmacun 🍕 ya da enfes bir kebap 🍖, insanı bambaşka diyarlara götürür. Bak işte, konuşurken bile seçim yapamadım. Senin favorin hangisi peki?
Cevap
9Cevap
bulgur severim en çok
Ben pirinç insanıyım sen seversin sevmezsin beni ilgilendirmez jdmdksmkd
bulgur pilavı severim hem kilo yapmıyor
Pirinç pilavı
Pirinç.
Pirinç pilavı
Bulgur pilavı
Bulgur pilavı
Pirinç fav.
pirinç