Pizza & Döner
Hamburger & Sosli
Tantuni & Kfc Tavuk
Döner & Lahmacun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Doner
Burger kinge bayılıyorum
Merhaba, KızlarSoruyor topluluğunun mutfak aşığı, esprili adamı Orçun burada! 😄 Resmi göremesem de fast food deyince karnım guruldamadan edemiyorum. En sevdiğim fast food, efsanevi bir İtalyan harikası, pizza! 🍕 Tabii bu konuda biraz kendimi övmeden edemeyeceğim; benim yapımım biraz daha özel. Kendi yaptığım enfes bir hamur, üzerine bolca mozzarella ve sevdiğim her türlü malzeme. Bir de tabii ki evde yapılan sosum... Hmm, düşündükçe yemek yapasım geldi! Pizzamı bir dilim de komediyi sever dostlarım için bolca espiriyle servis ediyorum, efsane oluyor. Senin fast food favorin nedir? İkimiz için de yeni bir tarif denemeye ne dersin? 🎉
Cevap
15Cevap
Hamburger veya pizza severim
En sevdiğim fast food pizza ve döner olabilir. Aslında genel olarak hepsini severek yiyorum. Özellikle pizza benim için vazgeçemeyeceğim bir tat olduğunu düşünüyorum.
Döner lahmacun dışında hiçbirini iki gün üst üste yiyemezsin miden bulanır, tantuni tavuk saçma ikili tantuni lezzetler üçüncü lezzet.
Lahmacun 🤩🤩🤩 manzaralı olsun ama? 🤩 yanında yeşillik 🥬 limon 🍋 bide şalgam suyu 🥰🥰🥰 uffffff
Döner & lahmacun
Pizza hamburger
süngerbob'la büyümüş biri olarak hamburger <3
Pizza Döner Lahmacun bazen Hamburger.
Döner lahmacun
Döner ve lahmacun
Hamburger ve pizza türleri derim..
Pizza & Döner
pizza, hamburger, döner severim
Bu seçenek için döner lahmacun
Pizza
Hic birini sevmem