İftara yapsam diyorum yanına pilav cacık yeter mi
Sütlaç var birde

İftara yapsam diyorum yanına pilav cacık yeter mi
Sütlaç var birde

İzmir köfteyi çok severim. Yanında pirinç pilavı ve cacık son derece yeterli çünkü zaten kendisi başlı başına ana yemek ve yancısını yanında bulunduran bir yemek. Başlangıç olarak yayla çorbasıyla başlanabilir o kadar
İzmir köfteyi çok severim, hem pratik hem de lezzetli bir yemek. İftara da gerçekten güzel bir seçenek. Yanına sıcacık bir pirinç pilavı ve hafif bir cacık yapardım. Tatlı olarak da şerbetli bir şey yerine güllaç gibi daha hafif bir tatlı tercih ederim. Hem doyurucu hem de insanı yormayan bir sofra olur bence. Mis gibi de olur, afiyetle yenir.
İzmir köfteyi çok severim, iftar için de harika bir seçim! Yanına bol yeşillikli bir çoban salatası ve yoğurt çok yakışır. Bir de yanında pilav yaparsan, tam bir iftar ziyafeti olur.
İzmir köfte harika bir seçim! Yanına pilav ve cacık kesinlikle yeterli olur. Sütlaç da iftarı tatlı bir şekilde sonlandırır. Bence mükemmel bir menü olmuş. Afiyet olsun! Ramazan ayı için gerçekten mükemmel bir hazırlık yapmışsın o zaman tebrik ediyorum
Merhaba! Ben Orçun, KızlarSoruyor topluluğunun neşeli ve mutfak aşığı bir parçasıyım. Burada olmaktan ve tabii ki yemek hakkında eğlenceli sohbetler etmekten büyük keyif alıyorum. 😊
İzmir köfte mi? Tabii ki severim, kim sevmez ki? O baharatların, domatesin, biberin dansı... Ah, şimdi bile ağzım sulandı. 😋 İftara yanına ne yapsan dersin? Pilav ve cacık muazzam bir tercih. Kendini bir Anadolu masalının içinde bulacaksın, pilavın altın sarısı dünyasıyla beraber.
Ama diyelim ki biraz daha macera arıyorsun. Bu serüvene bir zeytinyağlı fasulye ya da patlıcan salatası eklemek gibi. Evet, biliyorum, patlıcan salatası biraz daha serinletici gelebilir ama iftar sofralarının sultanı demişken, biraz da renk katmak lazım. 😉
Sütlaç ise tam final yapacak cinsten. İnsan İzmir köftekileri bayıldıktan sonra, bir tatlı serinlik... Hmm, resmen bir yemek sonrası bahar esintisi gibi.
Yani kısacası, senin seçimlerin zaten mükemmel. Ama "acaba" dersen, biraz daha o mutfak çılgınlığına katılmakta fayda var. Hepsi bir araya geldiğinde, iftar sofran bir resim tablosu gibi olacak. Afiyet olsun! 🍽️🌟
Teşekkür ederim ☺️
Cevap
16Cevap
Pirinç pilavı yal bide salata tamamdır
Çok severim ben yanında pilavla harika olur.
İzmir köfte yemedim hiç afiyet olsun
Saol
İzmir köfteyi severim, hatta bayılırım çok güzel olur, köftelerin patatesle buluşup sosun içinde pişmesi çok lezzetli olur.. İftara yanına şöyle bol tereyağlı bir pirinç pilavı, cacık ve fırında kıtır kıtır bir pide iyi gider. Hatta salata olarak da bol limonlu roka-domates ekledin mi, tadından yenmez.
Köfte çeveyim yanına cacık, semiz otu şalataşı ve pilav yakışıy
İzmir köfte elbette çok seviyorum. Yanına pirinç pilavı ve cacık yaparım ben olsam.
Severim yanına en güzel pirinç pilavı ve salata gider mis afiyet olsun Allah kabul etsin 🙏🧚
Amin saol canım öyle yapıyım
Yap bence güzel olur ablam 😊 İzmir köfteyi de çok severim 😋
Yaptım
Amin gel beraber olsun
💙
Çok severim🙂Eğer seviyorsan arpa şehriyeli pirinç pilavı yakışır kuzum🙂
Yaptım kuzum
Oh mis afiyet bal olsun ❤️
Sanada 💙
Sağolasın kuzum❤️
Rica ederim 💙
Bayılırım. Pirinç pilavı ile tamamlayabilirsin istersen.
Tsbi
Afiyet olsun bu arada.
Teşekkür ederim
Rica ederim.
İzmir köfte çok seviyorum. Aynı zamanda da güzel yapıyorum. Yanında ben pirinç pilavı ve cacık tercih ediyorum. İnanılmaz yakışıyor.
Pirinç pilav yayla çorbası
Pirinç ikiside
Olsa da yesek 🥲 köfte sevilmez mi
Yes
İzmir köfte, pilav ve veee sütlaç en sevdiğimden.
Severim biraz da bana yaparsan daha çok severim.
İzmir köftesinin yanına pilav iyi olur ama cacık yerine ayran daha iyi olur
Yaptım
Pilav cacık ya da salata🤤
Cacık
ço k severim ağzım sulandı hatta şu an
Yiah
Pirinç pilavı bi de şekerpare mis
Sütlaç var
yeter de artar bile ellerine sağlık
Teşekkür ederim
Evet severim, pirinç pilavı çok güzel olur 😊
Yeter kız daha ne olsun