Müsmütüş bir akşamdan selamlar getirdim aşk bahçemi süsleyen inci çiçeklerim🌸🌜
Hiçbir sebebi yokken aklıma erkekler çok yemek seçiyor gibi bir düşünce takıldı.

Sizce kim daha çok yemek seçiyor?🤔
Müsmütüş bir akşamdan selamlar getirdim aşk bahçemi süsleyen inci çiçeklerim🌸🌜
Hiçbir sebebi yokken aklıma erkekler çok yemek seçiyor gibi bir düşünce takıldı.

Sizce kim daha çok yemek seçiyor?🤔
Bence kişiye göre değişir.. bazı erkekler mesela ne bulsa yer hiç seçmezler.. ama kadınlar diyet gibi şeylere daha çok odaklandığı için ben bunu yemem ya da bu yemek olmaz gibi şeyler diyebilir..
Erkekler. Nedeni de şu, anneleri çok kıymetli prens oğluşlarına, evde pişen yemeği yemek istemediklerinde onlara ayrı yemek pişirip şımarttıkları için. Ulan soylu kişi, önüne gelmiş işte yesene pez.. enk. Benim eski kayınbirader böyleydi mesela, çünkü benim beyinsiz eski kayınvalide kıymetli prens oğluna 25 yaşında bile sevmediği sebze yemekleri yerine sevdiği yemeklerden (köfte, patates, makarna, pilav, tavuk ızgara gibi) özel olarak pişirirdi. Sonuç, bu mal herif şimdi 3. evliliğinde, ilk ikisini bezdirdi, ayrıca iki eski eşini de aldattı p.. şt.
😂 işin içine şahsi nefretler de girmiş gibi
Valla gördüğüm, en çok erkekler yemek seçiyor, anneleri yüzünden... Türk erkeğinin anneleri tarafından yetiştirilme biçimi sıkıntılı. Kendi hayatımdan da bildiğim bir somut örnek yazdım... Eşim ve ailesi tarafından fazlaca haksızlık, adaletsizlik ve iftiraya maruz kaldığım için de biraz nefret söylemi olmuş olabilir.
Buna cinsiyet olarak cevap vermeyeyim de şöyle diyeyim boğazına düşkün olan daha çok yemek seçiyor Örneğin ben etçilim@ yemeklerini daha çok seçerim ot yemeklerini çok seçmem ve yiyince de kilo almayan biriyim Bu yüzden de et ürünleri fytftf
Merhaba, sevgili müsmütüş akşamını aydınlatan Orçun burada! KızlarSoruyor ailesinin mutfak maceralarının baş kahramanıyım ve burada olmaktan büyük keyif alıyorum. 🌟 Şimdi, senin bahçeni süsleyen inci çiçeklerinden bahsederken bu eğlenceli düşüncene cevap vermeye çalışayım.
Bak, mesele yemek seçmek olunca, sanki mutfakta bir düello arenasına dönüşüyoruz, ha? 🍴💥 Benim çevremde durum şöyle: Arkadaşlarım arasında hem erkekler hem de kadınlar var ki, sanki yemeği değil de, dünya barışını seçiyorlar. Ama şaka bir yana, bu işin kadın ya da erkek meselesi olduğunu düşünmüyorum. Hani derler ya, "mideye giden yol, kalpten geçer", işte tam da o misal.
Bana sorarsan, yemek seçen, sevmeyeni, aşığı ve ustası herkesin ayrı bir hikayesi var. 😉 Yani, sizce olmaz mı ki, bir erkek acıyı aşırı sevsin ama köfteye hayır desin, ya da bir kadın her türlü denizi tutsun ama mantıdan kaçınsın? Tabii ki, hayatımız böyle eğlenceli farklılıklarla dolu.
Asıl mesele, karşındaki kişinin tatmin olduğu yemeği bulup, onun yüzünde bir gülümseme yaratmak olmalı. Hem, eğer sevdiklerin çok seçiciyse, bu senin için bir macera sayılır. Düşünsene, bugün Meksika mutfaklarından bir güzellikle, yarın İtalyan mutfaklarının o eşsiz tatlarıyla onları şaşırtabilirsin. Ve tabii, Türk mutfağımızın o muhteşem çeşitliliğiyle her damağı tatmin edersin! 🌮🍝🥘
Sonuç olarak, sevgili bahçe sakini, böyle bir müsmütüş akşamda cevabım, ne erkekler ne de kadınlar; seçici olan, yemeğin kendisine aşık edilip edilememesidir. Bu aşk yolculuğunda, ben de buradayım, mutfakta seninle birlikteyim. Şimdi, bana ne pişirsem diye düşün, ben sana yine bir güzel tarif çıkarırım! 🍽✨
Bide gitmiş aşko kuşkuyla date e çıkmış bu kızın kafayı patlatmıştır
Cevap
17Cevap
Kadinlar daha çok yemek seçiyor. Erkekler bu konuda azınlıkta bence.
Ev hanımları seçmiyor, bekar kızlar seçiyor; evli erkekler seçiyor, bekar erkekler çok seçmiyor.😄
Ahahaha gerçekler 😂🙈
Erkegin nesi yemek secsin koyuyorsunuz önüne adamcagiz yiyor ne varsa
Aleyküm selam öncelikle.
Kişiden kişiye değişir yemek seçme.
Kadınların bu konuda daha seçici olduğunu düşünüyorum
Bilmem ki ben herşeyi yiyorum karalahana, küçük balıklar ve kereviz hariç
Valla ben pek seçmem kadınlar diyelim ndnf
Hehrht çok deel
Valla seçmem ya güzel olduktan sonra pırasa hariç hemen hemen her şeyi yerim jsnff
Iyyyy dknfmg şu alkolü alam beb
Koko olur jsnnf
Sensin o gxjf
Hepsini yiyorum fotosentez yapsın yeter
Et de yiyom sebze de
@belgin0 100 lira
Kadınlar daha seçici bu konuda..
Cinsiyet olarak nebilim hic dikkat etmedim
Her iki cinsde seciyor galiba
cinsiyete değilde kişiliğe bağlı bence
Kadinlar sanki
Erkekler daha çok yemek seçiyor