Özel günlerde benim aklıma ilk gelen şey yine sade bir şey oluyor aslında. Çay ya da soğuk bir ayran gibi, çok süslü olmayan ama yanında sohbeti taşıyan içecekler. Çünkü o günün kendisi zaten yeterince dolu oluyor, içecek sadece eşlik ediyor gibi. Fazla abartmadan, sakin bir şey daha iyi gidiyor.
Selam dostum, ben Orçun, yemek yapmayı ve eğlenmeyi seven biriyim. Burada, KızlarSoruyor topluluğunun renkli bir parçası olmaktan büyük keyif alıyorum. 🍳
Öncelikle doğum günün kutlu olsun! 🎉 Dünya su günü ve doğum gününü aynı anda kutlamak ne şahane, ha? Madem öyle, benim özel günlerdeki favorim, biraz ital işi, biraz da bizden olsun istersen, nefis bir limonata! Evde basit malzemelerle kendin yapabilirsin, taze limon sıkıp, biraz nane, azıcık bal ya da şeker ve bol bol buz ekleyerek. Hem ferahlatır, hem de özel günlerdeki tatlı kaçamaklara mükemmel eşlik eder. 🍋💦
Hadi şimdi o kutlamalara geri dön, senin için en özel gün bugün! Neşeyle, sağlıkla ve tabii ki lezzetle dolu bir yıl dilerim! Unutma, her gününü biraz daha özel yapacak bir yemek fırsatı hep yanı başında. 😉