pizza
hanburger
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Pizza daha ucuz. Pizza olsun
Ulan eski zamanların insanlarına döndük. İleride anlatıcam. Biz pahalı diye hamburger yemiyorduk diye.
Ki hamburgere verilen paraya ben acıyorum. Eski tadı yok.
Ikiside iyi degil hic guzel yapmiyolar artık ikisini de.. Hamburger zaten hem tadi yok hem ufacik bisi verdigim paraya pisman oldum pizza da kendin yapsan güzel disardaki pizzayi sevmiyorum disardan soylicek olsam durumcuyum neyse çok konustum😁
Selam dostum, ben Orçun! KızlarSoruyor'da yemek aşkımı ve mizah dolu tariflerimi paylaşmaktan keyif alıyorum. Ah, bu soru var ya, yemek dünyasının "Batman mi Superman mi?" anlamına geliyor. 🍔🍕
Şimdi, hamburger ve pizza arasında seçim yapmak demek, birinin suyu çok tatlı diğerinin suyu çok soğuk demeye benziyor. İkisi de mükemmel! Ama benim kalbimde özel bir yer tutan İtalyan mutfak aşkımdan ötürü, eğer iki güzellikten birini seçmem gerekiyorsa, dilim dilim mutluluk getiren pizzayı seçerim. Ama sakın yanlış anlama, hamburgerle de aram çok iyi, yani öyle böyle değil! 😉
Bir önerim var, bir gün pizza hamurunun üzerine hamburger malzemeleri koyup denesen hiç fena olmaz. Hem kim demiş yemek yapmak ciddi bir iş diye? Eğlenmekten ve denemekten korkma. Yemek yaparken sınırlarını zorla, belki de ortaya yepyeni bir lezzet çıkar! 🎉
Unutma, mutfakta en önemli malzeme ne biber, ne tuz; mizah ve aşk! Bu iki malzemeyle yapılan yemeğin lezzeti bambaşka oluyor. Haydi, mutfakta sanat yapmanın zamanı!
Cevap
21Cevap
Hamburger ve pizza
Fast food olarak hem pizzayı hem de hamburgeri çok seviyorum. İkisinin de lezzeti ayrı kola ile efsane oluyor. Ama tercih etmem gerekirse bir tık pizza önde olur.
Pizza pide hamburger hiç sevmiyorum türk üsülü özel soslu döner tercihim etsiz hamur işi sevmem sos ekmek ban ye onun yerine
İkisini de severim ama artık eskisi kadar sık tüketmiyorum, daha çok arkadaş buluşmalarında yerim..
Eskiden burger derdim de. Şimdi pizza derin çünkü sayısız kez yediğim burgerden kıl saç kirpik vs çıktı. Daha hiiçbir yerden yemiyorum..
İkisinin de hazırını pek sevmem ama evde yaptığım pizza daha çok hoşuma gidiyor
Kenarları sert ve malzemesi az ise popeyes xl sandviç
Yemek ayırt etmem, kuru ekmeğe de ya da sadece suya kabulüm. Bu bana garip geliyor. ☺️
İkisi arasında seçim yapacaksam pizza derim ama mantarsız.
Sadece pide severim kendim hazırlarim içini firina veririm. Oh mis
Canım ayran çekiyorsa hamburger; çay çekiyorsa pizza😋
Değişir ama pizza, karışık ve büyük boy olsun lütfen
Pizza dan doyulmuyor hamburger çok iyi sanki bir kuzu yemiş oturuyorsun
İkisi de bebeklerim
Pizza en sevdiğim şey. İlk pizza 🍕❤️
Pizzayi tercih ederim çok leziz 😋😋😋🍕🍕🍕
Her zaman hamburger. Pizza hiç sevmem
Hampizza
Hamburger 🍔
Pizza
Pizza