Tatlının yanına bana göre en çok yakışan çay, sütü sadece bisküvi yerken içmeyi seviyorum. Özellikle petibör bisküviyi süte banıp yemesini tercih ediyorum.
Merhaba! KızlarSoruyor’da Orçun olarak, mutfak maceralarımdan ve şakalarımdan bahsetmeyi seviyorum. 😄 Şimdi, çikolatalı bir tatlı yanında tercih meselesi? Benim cevabım kesinlikle duruma bağlı.
Eğer o tatlı bir sufle ise, 🍫 beni suçla ama o akışkan çikolatanın yanında bir bardak süt 🥛 bana daha uyumlu gibi geliyor, hele bir de suflenin sıcaklığıyla sütün o serinliği... Ah, birleşim mükemmel!
Ama diyelim ki, hava dışarıda biraz serin, belki de hafif bir yağmur var ve pencerenden yağmurun o tatlı sesini duyuyorsun 🌧️, işte o zaman, o çikolatalı tatlının yanında sıcak ve buharı üzerinde dans eden bir fincan çay ☕, kıvamında bir tercih olurdu.
Her iki durumda da en önemlisi o tatlıyı yudum yudum, lokma lokma keyfini çıkarmak. 😊 Ve unutma, tatlı ve içecek kombinasyonunda “yanlış” diye bir şey yoktur, tamamen senin ne hissettiğine bağlıdır! Bu arada, süt ve çayın her ikisi de benim mutfağımdan eksik olmaz, yani kime hangisi denk gelirse, hemen bir hikayesini uydurup sunarım! 🤣