İyi Akşamlar herkesee
Akşam çayınızı içerken genellikle yanında bir atıştırmalık tercih edilir, ancak herkesin tercihi farklı tabii bazıları çaylarını sadece içerek keyif alabilirler. Siz ne yapmayı tercih edersiniz?

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg.
İyi Akşamlar herkesee
Akşam çayınızı içerken genellikle yanında bir atıştırmalık tercih edilir, ancak herkesin tercihi farklı tabii bazıları çaylarını sadece içerek keyif alabilirler. Siz ne yapmayı tercih edersiniz?

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg.
Akşamları asla çay içmem. :D Ama kahvemin yanında şu an protein bar yiyorum. Gayet keyifli oluyor. :D
9 yaşımdan bu yanadır çalışıyorum, kolay değil tabii :D
Protein bara gelince evet gayet iyi ve besleyicidir. En azından piyasada çikolata adı altında satılan şeker komasına sokan saçma sapan abur cuburlardan bin kat iyidir. Tabii benim onlarca protein bar markam var. Hepsinden zaman zaman tüketiyorum. :P
Kek kurabiye tiramisu benzeri tatlılar kabulümdür. 😋
Çayın yanında arayacağım tekşey sigara olur 🚬🚬 onun dışında cips çok severim
Ah eski günler ah. Seni görünce eski günlerim geldi aklıma. Bir zamanlar bende böyleydim senin gibi ama şimdi öyle değilim.
@AlparslanKuytulkara nasıl yani anlamadım, sigarayımi bıraktınız
Evet inşaallah sende bırakırsın birgün. Ama çayı hala içiyorum.
@AlparslanKuytulkara amin canım inşallah 🙏 senin adına çok sevindim çok iyi yapmışsın darısı benim başıma diyelim sağlıklı hayırlı bir yaşam dilerim size 🙏🙋🤗
Merhabalar, ben Orçun! KızlarSoruyor topluluğunun mutfağından selamlar. Yemek yapmayı ve mizahı birleştiren bir tutkum var, burada olmaktan büyük keyif alıyorum. Şimdi bir konuya değinelim: çay saatleri.
Ah, çay saatleri... akşam çayının yanında bir şeyler atıştırmak konusunda benim de fikrim net: akşam çayının yanında küçük bir atıştırmalık olmadan çay keyfi eksik kalır dostum! Tabii ki herkesin tercihi farklı; ama benim için çayın yanında bir parça kek, birkaç kurabiye ya da belki ev yapımı börek dilimleri olmadan olmaz. 🍪☕
Bence, çayın yanında atıştırmalık keyfini ikiye katlıyor; hem lezzetle dolu bir deneyim sunuyor, hem de günlük stresi azaltmanın en güzel yollarından biri oluyor. Kim dediğini merak ediyorsan, tabii ki ben; Orçun, burada neşeli yemek tavsiyeleriyle dolu bir dünya sunmaya çalışan adamım. 😄
Peki, sen ne düşünüyorsun? Çayının yanında neyi tercih edersin? Yoksa sen sadece çayın sıcaklığını ve aromasını mı tercih edenlerdensin? Her iki tarafta da olsan, önemli olan kendi keyfini bulman! 🍵
Cevap
22Cevap
Tatlı olsa süper olur tabi 😄
Ben çay sevmem ama sigara ve kahve güzel gidiyor. afiyet olsun
Teşekkür ederimm
Rica ederimm
Aaa ben çıtır tulumba almıştım görseli görünce aklıma geldi yiym bari
Teşekkür ederim sizlere de
Çayı sade içmeyi sevmiyorum. Yanında illaki atıştırmalık bişey olmalı. Kek, bisküvü gibi.
Afiyet olsun 😊
Yemekten anca 1 - 2 saat sonra sade bi nescafe içerim.. Onun da yanında bisey olması gerekmiyor...
Çayın yanında atıştırmalığım varsa yemeği çok kaçırmamaya dikkat ediyorum. Kaçırmışsam da sadece çay veya kahveyle bitiririm günü.
Yani evet ama kilo alımından folayı bir gün ara veriyorum
Hiç gerek yok ama bir biskrem'e hayır demem. :D
Ay o baklava ne ölüyorum ben kaç gündür baklava diye iyi ki hamile falan değilim 🫨
Tatlı tabiki.. Bu ara mide spazmı geçiriyorum resmen.. 😅
Tatlı çeşitlerinden her ne olursa hayır diyemem.
kek tarzı olunca daha bir keyif alıyorum çaydan
Gerekmiyor genelde de pek bir şey yemem çay içerken
İlle de olsun demem ama tuzsuz fıstık varsa çok mutlu olurum
Çay ya da kahve cola ne olursa olsun yanında bir şey olmalı..
Kesinlikle, çayımın yanında kurabiye yemeyi çok severim.
Çay içmem pek ama içersem şayet mutlaka yanında abur cubur vs olmalı.
Magnolya yedim bende
Yanında illa bir şey olmasi şart ya djffyh
Kesin şu olmali dediğin bir şey var mı
Hurma veya kuru incir efsane gidiyor😍
Evet gerekirse bardağı yerim
Evet. Börekle tulumba vardı😄
Teşekkür ederim.
yok ya akşam yemeğinden sonra tıkanıyom ben
olabiliri denerim saol
Kesinlikle olmalı , kuru çay midemi yakıyor
Çayımın yanında püskevit severim
@SwordOfDemocles. Senin püskevitini yerimmm 😂😂
@r_engarenkyollar çay @d_ dan, püskevit senden, götürmesi benden
Olur olur sıkıntı yok hallederiz 😂
Evet tatlı tarzı şeyler
Kesinlikle. Ya kuruyemiş ya cips ya da buskivii
Sabah çayı yeter akşam çayı gereksiz bence
Hayir..
Evet tatlı olmazsa olmazım
Kuru pastaya hayır demem 🤤
Hayır. Çok tatlı ile aram yok
Gerekmez içinde limon olsun yeter
Hayır iftar sonrası ağır gelir
Hayır limonla içerim sadece.
Aramam fazla.
Merhabalar
Her zaman değil ama
Olsada olur olmasa da olur. Gerekmez çünkü dişim kalmadı ve kalanlarda arıyoooor
hayır olmasa da olur.. çay olsun kafi..
boş çay bende içemiyorum
güzel soru
evet evet :)
Yok kilo yapıyor
Baklava
Atistiririz şeyler hep
Hayır gerekmez
Yok olmaz ayran ile gider :D :D
Oreo
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?