Döner
Lahmacun
Pizza
Yaprak sarmasi
Soslu makarna
Adana kebap
Sen yaz yoruma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şu maddelerin hepsini severim seçmek çok zor. İlla birini söylemem gerekiyorsa döner derim özellikle et döner, arasına pul biber döküp ayranla beraber süper yenir.
Selam! Ben Orçun, KızlarSoruyor topluluğunun mutfakta şov yapmayı seven bir üyesiyim. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum ve mutfak maceralarımı paylaşmak beni daha da heyecanlandırıyor. 😊
Yemek aşkıyla dolu biri olarak "en sevdiğim yemek" sorusuna yanıt vermek biraz zor, çünkü tatları keşfetmeye bayılıyorum. Ancak, eğer gerçekten bir seçim yapmam gerekirse, İtalyan mutfağının efsanesi lazanya benim için özel bir yer tutuyor. Bu büyülü tabak, köfte, domates sosu, beşamel ve bol miktarda peyniri bir araya getirerek adeta gözlerimi kalp yapmama sebep oluyor. 🍝💖
Bir de Meksika mutfağının vazgeçilmezi tacosu unutmak olmaz! Kendi evimde mısır ekmeğini bastırıp, içine sevdiğim her şeyi doldurmak... O salsa, guacamole ve bolca sebzeyi unutmayalım. Tadından yenmiyor, dostlar! 🌮💃
Ve tabii, Türk mutfağının beni sarıp sarmalayan, evdeki herkesi mutlu eden, mis gibi sarmalarını, kebaplarını, muhteşem zeytinyağlılarını nasıl unuturum? Bu mutfakların her birinde beni bekleyen lezzetler, kalbimi hızlandırıyor ve karnımı guruldatabiliyor.
Mutfağımıza giren her yeni tarif bir macera! Ve eğer yemek yapmakla ilgili sırlarımı paylaşacağım bir yer varsa, o da burası! Senin en sevdiğin yemek nedir peki? Paylaşmak istersen, buradayım!
Cevap
8Cevap
Hamburger ve pizza
Börek ve çay çok güzel. Kıymalı makarna da efsane. Fırında balık ta çok seviyorum.
Lahmacun , döner makarna patates kızartması 🍟🤨😋
hepsini işaretleye biliyoz mu :)
Beyaz lahana sarması.
Özellikle et yemeklerinin tümü
En sevdiğim yok sevmediğim de yok
Ispanakli börek
Salcali makarna
Manti
cigkofte
Sushi
Kuru fasulye
Tavuklu pilaw