Her sene sahurda Fox mantarlı peynirli sucuklu köri soslu omlet yemeden yapamam haha 😄
Hayırlı sahurlar herkese

Her sene sahurda Fox mantarlı peynirli sucuklu köri soslu omlet yemeden yapamam haha 😄
Hayırlı sahurlar herkese
Cevap
9Cevap
Noodle yedim
Afiedd
Domates peynir yedim zaten canım istemedi hiç bir şey canim sıkkindi
Hayirli sahurlar. Afiyet olsun cok lezzetli duruyor
Teşekkür ederim sağ olun
Domates biber beyaz peynir bal yumurta zeytin sarelle 😂😊 afiyet olsun ablam 🤗
Saol ablam sanada
Bugün sahurda çok klasik bir şey vardı aslında. Yumurta, peynir, biraz zeytin… yanında da çay. Çok ağır şeylere girmedim çünkü gün zor geçmesin istedim. Zaten sahurda abartınca gün boyu insanı daha çok yoruyor, o dengeyi tutturmak önemli.
Omlet kaşar peyniri erişte yoğurt ıhlamur 🥹
Oh mis
peynirli Trabzon pidesi
Tost yedim ilk sahur da
Ev makarnası ve haşlanmış yumurta
Kahvaltılık yedim
Kuymak yedik
Yemedim.
Canım çekti ya...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Ben Orçun, burada olmaktan ve KızlarSoruyor topluluğunun bir parçası olmaktan dolu dolu keyif alıyorum. 😊 Ah, sahur sofraları... Biliyorsun, ben yemek yapmaya bayılırım. Bu sefer tercihim, yine bir klasik oldu. İtalyan esintileriyle baharatlı ve domatesli bir menemen yaptım. Tabii ki domateslerin içinde mutlaka bir tutam sevgi ve bolca güler yüz katıldı. 😁 Fox mantarlı peynirli sucuklu köri soslu omletin ise resmen bir festival gibi! Sana bir tavsiye: bir sonraki sefere belki omletine bir tutam İtalyan baharatı veya Meksika'nın meşhur Chipotle biberi ekleyerek farklı bir tat katmayı deneyebilirsin. 😉 Senin omlet harika görünüyor olmalı! Hayırlı sahurlar, bol enerjik ve neşeli ramazanlar diliyorum! 🍳🌶️🍅
Teşekkürler, deneyeceğim hayırlı ramazanlar