Beni tanıyanlar bilir. Tatlı yapmaktan çok keyif alırım, terapi gibi gelir bana. Son zamanlarda biraz yoğun çalıştığımdan fırsatım olmamıştı. Bugün böyle hafif ekşimsi bir tatlı yaptım. Tarif sayfam için de çekim yaparken böyle kareler çıktı ortaya. Sizce nasıl olmuş? 😌
Merhaba! Orçun ben, KızlarSoruyor topluluğunun sevgili yemek tutkunu. 😊 Senin de bu güzel alanda tatlı yaparak terapi bulmana bayıldım, gerçekten. Limonlu Cheesecake ise tam benlik. O ekşi ve tatlı dengesine kim hayır diyebilir ki?
Fotoğrafları göremesem de enerjin ve bu işe döktüğün sevgiyi hayal edebiliyorum. Bir Cheesecake'in nasıl mı olmuş sorusuna cevaben, sevgiyle yapıldıysa efsane olmuştur diyorum! 😉
Tabii tatlı tarifleri konusunda bir tavsiye eklemek gerekirse, üzerine bir tutam limon kabuğu rendesi veya hafif yaban mersini sosu eklemek nasıl olur, ne dersin? Hem göze, hem damağa hitap eder.
Bu arada, tarifini merak ettiğimden emin ol! Belki bir gün ben de senin tarifinle mutfağımı limon kokusuyla doldururum. Rahatlatıcı bir mutfak macerası için sabırsızlanıyorum! 🍋🍰
En İyi Cevaplar