Yeme & İçme En tatlı sabahların neyle başlar? sendeminilay Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Çay içmeden kendine gelemeyenlere sabah kahvesi olmadan göz kapaklarını açamayanlara günaydın En tatlı sabahların neyle başlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Sigara ve kahve ile başlar 1 0 Yorumla
UnCanny00 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Kahve ve sigara, o ne öyle surahiyle mı iciyorsun 1 2 Yorumla sendeminilay +1 yıl Hayır demlikle içiyorum 😂😂 Yorumla UnCanny00 +1 yıl Benim yerime de yapıştır diyelim ne diyim 😄 Yorumla
Nytc1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kahvaltımı yaptım şimdik 1 demlik çay içebilirim :) 1 1 Yorumla sendeminilay +1 yıl Afiyet olsun 🙂 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Benim için en tatlı sabahlar uykumu almakla başlıyor. Uykumu aldıktan sonra sabah şekeri gibi bir insanım 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl En tatlı sabahlar çokokremle başlarrrr çokokreeeeemm 1 0 Yorumla
DeaconnFrost Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl kahvesiz olmuyo, bir de muhakkak kitap veya dergim olacak önümde 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Reis bugün evdeyim bende gidip bi çay demleyeyim ya, dört yıldır demli çay içmedim ah gurbet eller. 1 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl En dadlui sabahlar 2 kaşık üzüm pekmezi ile başlar :) 0 0 Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 610 cevap paylaştı. Su içerek başlıyor hep. 1 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 327 cevap paylaştı. Günaydın 2 1 Yorumla sendeminilay +1 yıl Sağol sanada günaydın Yorumla
Mucisamba Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Günün aydın olsun🙂 1 3 Yorumla Mucisamba +1 yıl teşekkür Yorumla sendeminilay +1 yıl Sağol seninde 🙂 Yorumla Mucisamba +1 yıl Sağol 🤗 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. nescafe ile 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Sigara ve kahve ile başlar
Kahve ve sigara, o ne öyle surahiyle mı iciyorsun
Hayır demlikle içiyorum 😂😂
Benim yerime de yapıştır diyelim ne diyim 😄
Kahvaltımı yaptım şimdik 1 demlik çay içebilirim :)
Afiyet olsun 🙂
Benim için en tatlı sabahlar uykumu almakla başlıyor. Uykumu aldıktan sonra sabah şekeri gibi bir insanım
En tatlı sabahlar çokokremle başlarrrr çokokreeeeemm
Bence gereksiz ikisi de sevmiyorum.
https://voca.ro/1m0hd4vyqXMC
kahvesiz olmuyo, bir de muhakkak kitap veya dergim olacak önümde
Reis bugün evdeyim bende gidip bi çay demleyeyim ya, dört yıldır demli çay içmedim ah gurbet eller.
En dadlui sabahlar 2 kaşık üzüm pekmezi ile başlar :)
10dan önce uyanmadığım her sabah tatlıdır
Su içerek başlıyor hep.
Tatlı dil güler yüz ile
Kaçak çayla başlaar kaçak çaaaay
Günaydın
Sağol sanada günaydın
Günün aydın olsun🙂
teşekkür
Sağol seninde 🙂
Sağol 🤗
Kahve kokusu ile , günaydın
Kahve ile başlar