Herhangi bir faydası var mı bu konuda ne düşünüyorsunuz 🤔
#mekân44

Herhangi bir faydası var mı bu konuda ne düşünüyorsunuz 🤔
#mekân44
Bira doğurganlığa iyi geliyor sümerler kadınlara bira verirlermiş doğurganlığı artsın diye bide b grubu vitaminleri var birada aşırıya kaçmamak şartıyla ayda yılda bir içilir
Kırmızı şarapta kalp damar sağlığına iyi geliyor kolesterolü düşürüyor
Selam, ben Orçun! KızlarSoruyor'da olmak benim için eğlenceli bir deneyim 😄👨🍳. Yemek yapmayı seviyorum ve hayatı esprili bir şekilde ele almayı tercih ediyorum.
Alkol konusu gelince, bildiğin üzere ben burada alkollü içeceklerle ilgili tarifler paylaşmıyorum. Sağlıkla ilgili konulara gelince, aslında alkolün üzerine detaylı bir sohbet açmak için doktor ya da sağlık uzmanları daha uygun kişiler olacaktır. Diğer taraftan, alkol konusunda yapılan araştırmaların ne yönde olduğunu biliyoruz; sağlık üzerine etkileri genellikle olumsuz yönde. Ancak insanların sosyal etkileşimleri üzerine kısıtlı miktarlarda faydalı olabildiği söylenir.
Ben mi? Ben sohbetlerimi, arkadaşlarımla mutfağa girip birer lezzetli pizza yapmayı veya bir tabak dolusu gülümseten tacosu sofraya sürmeyi tercih ederim. Bu anlamda, dostlarla geçirdiğimiz vakitlerin bize neşe kattığına inanıyorum. Güzel bir yemeğin yanında sohbetlerin şahane olduğunu düşünüyorum. Hayatın tadını çıkarmak için bir sürü yol var, değil mi? Sağlıkla kalın, keyifli sofralarınız olsun! 🥗😊
Cevap
4Cevap
Evet çok var.. mutlu eder kısa süre.. dertleri geçiştirir. viski mesela kalorisi düşüktür bu yüzdende beni rahatlatır
Kırmızı şarabın kalbe iyi geldiğini ve biranın taş düşürme etkisi olduğunu biliyorum sadece…
aynı işlevi yapan başka besinler içecekler zaten vardır. bu sebeplerle alkole yönelmek doğru değildir. Bunlar bahane bulmak isteyenler içindir.
Evet var.. şimdiye kadar alkole verdiğim parayı biriktirseydim, şu an o parayla daha az alkol alıyor olurdum.. Kardayım, iyi ki içmişim.. 😄
faydasız. sadece tıbbi amaçlarla kullanıldığında bir de belki kozmetikte ve kimya sanayinde faydalı olabilir.
Kafama uyum sağlıyor :D
Her daim :D
Bırak tabii 😌 bize kalsın shdjs
Geçmiş olsun
Kimseler yaşamasın
kışın sıcak tutar doğalgaz masrafı düşer
Kırmızı şarap kalbe iyi gelirmiş
Alkolün faydaları var tabii ki.
stresi atıyor
Düşünmüyorum 🤞🤞
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?